網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

買錯左一隻香港用唔到,請問jm 買邊款架?thanks

伯爵府

wkma 發表於 16-10-14 12:43
買錯左一隻香港用唔到,請問jm 買邊款架?thanks

你用邊隻咭?我去中移動買張充值,用到。

大宅

ozoz 發表於 16-10-14 13:21

請問你買邊款錶?我間左淘寶店佢話香港用唔到。
我都係用china mobile 卡

伯爵府

wkma 發表於 16-10-14 13:32
請問你買邊款錶?我間左淘寶店佢話香港用唔到。
我都係用china mobile 卡

我上次淘另一隻,一個月已壞。今次昵個,感覺比上一個好。

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【震动静音大彩屏触摸屏防水wifi定位GPS定位儿童电话手表 定位手表】¥AAOIhniW¥http://e22a.com/h.bZqClv?cv=AAOIhniW&sm=3851d0

伯爵府

上次呢間淘隻有震機,佢無貨就求其比呢隻我,用一個月,重要唔係日日用,已經壞咗。唔好同佢買。
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【e路相伴儿童智能彩屏手表手机微聊对讲定位打电话学生防丢失防水】¥AAOIjOqr¥http://e22a.com/h.bZJdy6?cv=AAOIjOqr&sm=1a806e

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:上次呢間淘隻有震機,佢無貨就求其比呢隻我

原帖由 ozoz 於 16-10-14 發表
上次呢間淘隻有震機,佢無貨就求其比呢隻我,用一個月,重要唔係日日用,已經壞咗。唔好同佢買。
复制这条 ...
我想問下e路相伴呢隻錶,你係咪用中移動儲值卡可以用到? 我就買左呢隻錶但用中移動卡(月費)收唔到訊號

伯爵府

happysnowsnow 發表於 16-10-16 20:11
我想問下e路相伴呢隻錶,你係咪用中移動儲值卡可以用到? 我就買左呢隻錶但用中移動卡(月費)收唔到訊號

...

係,中移動儲值咭,不過隻表太差,gps差無雷公咁遠,好快壞。可能我唔好彩,買中隻唔好。

男爵府

ozoz 發表於 16-10-14 14:39
复制这条 ...

請問呢隻係咪只可以中移動電話咭

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:wkma+發表於+16-10-14+12:43+買錯左

原帖由 ozoz 於 16-10-14 發表
請問係咩卡,同張卡幾 $$$ 呀?

我買左錶,仲未買卡呢,謝謝

伯爵府

chickenwing2006 發表於 16-12-3 04:58
請問係咩卡,同張卡幾 $$$ 呀?

我買左錶,仲未買卡呢,謝謝

就咁去中移動買張儲值咭,幾十蚊。

伯爵府

是否定$48 個款儲值卡, 之後再收每月$38 左右的月費???????

我都落單買左GSP 手錶, 但未收貨, 請指教

公爵府

ozoz 發表於 16-10-14 14:36

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即 ...

我有問題,甘買左電話付俾佢,上上下堂如果個啲廣告電話打去,隻錶未會響?
我又見話可以掛斷電話,甘未要俾部電話佢番學?

公爵府

ozoz 發表於 16-10-14 14:36

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即 ...

我有問題,甘買左電話付俾佢,上上下堂如果個啲廣告電話打去,隻錶未會響?
我又見話可以掛斷電話,甘未要俾部電話佢番學?

伯爵府

米腸 發表於 16-12-11 23:19
我又見話可以掛斷電話,甘未要 ...

我淘(emoji)個只可以我指定幾個電話號碼打入,打出亦只有指定幾個號碼。平時返學我用普通錶,因為佢坐校車,只係有時要留校活動或同學媽媽幫手接佢,我先比佢用。

伯爵府

米腸 發表於 16-12-11 23:19
我又見話可以掛斷電話,甘未要 ...

我淘(emoji)個只可以我指定幾個電話號碼打入,打出亦只有指定幾個號碼。平時返學我用普通錶,因為佢坐校車,只係有時要留校活動或同學媽媽幫手接佢,我先比佢用。

大宅

ozoz 發表於 16-12-12 00:01
我淘(emoji)個只可以我指定幾個電話號碼打入,打出亦只有指定幾個號碼。平時返學我用普通錶,因為佢坐校車 ...

ozoz 你淘左邊款?

大宅

ew911 發表於 16-12-6 16:46
是否定$48 個款儲值卡, 之後再收每月$38 左右的月費???????

我都落單買左GSP 手錶, 但未收貨, 請指教:hand ...

ew911 收到了嗎?可用嗎?

伯爵府

wkma 發表於 16-12-12 07:50
ozoz 你淘左邊款?

呢個,用咗一排,有一次個女去學校旅行,玩一大餐回程時隻錶忽然好熱,熱咗好耐先凍返,我以為隻錶會certify,點知後來又無事,繼續用到。我覺得都係渣渣哋,不過今次呢隻好過上次e路相伴買(emoji)隻。

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【震动静音大彩屏触摸屏防水wifi定位GPS定位儿童电话手表 定位手表】¥AAkEKkgA¥http://e22a.com/h.1DSH5q?cv=AAkEKkgA&sm=782d78

首頁

尾頁

跳至