用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 3|主題: 57064

[Amazon] Amazxx買野運去香港

大宅

國民生產總值:2266

請問係Amazxx買野運去香港,點樣運個運費先最平?

王國熱話
木蝨、臭蟲、床蝨2
前置式(大眼雞)洗衣機推介
想訂傢私有冇邊間公司好介紹?
屋企有壁虎,有咩方法可以趕走佢!!

大宅

國民生產總值:2401

回覆 kuma_mama 的帖子

如果買衫鞋袋滿US$150就免運費送香港, 其他就計下由AMAZON直送定用轉運平D

別墅

國民生產總值:926

cherry_ng_ 發表於 16-10-14 13:38
回覆 kuma_mama 的帖子

如果買衫鞋袋滿US$150就免運費送香港, 其他就計下由AMAZON直送定用轉運平D

香港是否amazon.cn 那個

大宅

國民生產總值:2401

回覆 butcarrot 的帖子

我係AMAZON US買.. AMAZON.COM

洋房

國民生產總值:61

AMAZON除左運費仲有handling charge,真係要計真D

別墅

butcarrot 發表於 16-10-14 16:25
香港是否amazon.cn 那個

亞馬遜中國(amazon.cn)買嘢會唔會平過美國網買呢?始終大陸運過來近啲,我諗法有冇錯

大宅

國民生產總值:1090

butcarrot 發表於 16-10-14 19:39
亞馬遜中國(amazon.cn)買嘢會唔會平過美國網買呢?始終大陸運過來近啲,我諗法有冇錯
...

咁怕唔怕買到假野

伯爵府

國民生產總值:16509

...

中國亞馬遜主要售賣内地貨品,有亞馬遜自營及第三方商家,主要内地商家,用私營集運可送到香港。

佢都有海外購頻道,好多美亞産品,要畀關税,但最麻煩係海外購要提供身份證,除非有内地親友幫手,否則比較難搞。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:8088

...
美國嘢入大陸都有税,入港免税。你話邊個平呢?

男爵府

國民生產總值:7938

lyh80115 發表於 16-10-14 22:21

中國亞馬遜主要售賣内地貨品,有亞馬遜自營及第三方商家 ...

想請教一下你例如呢對鞋送香港但要再收運費嗎?

伯爵府

國民生產總值:16509

berry?????? 發表於 16-10-15 00:20

仲要收架,結算時會講埋幾錢運費,你可以一步一步試下,最後唔確定就得。
有jm話銀聯信用卡付款有著數,好似10%……

男爵府

國民生產總值:7050

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

berry?????? 發表於 16-10-15 00:20

要再收運費,一直check out去到最後confirm order 果個page會計個運費比你,至再final check你要不要confirm proceed order

想平D從美國運回來香港可以試下用集運

男爵府

lyh80115 發表於 16-10-15 00:40

仲要收架,結算時會講埋幾錢運費,你可以一步一步試下, ...

唔該曬我再試下先!

男爵府

karee 發表於 16-10-15 00:54

要再收運費,一直check out去到最後confirm order 果個page ...

係啦,我有幾件貨但有啲唔送香港睇嚟我都係要搵集運轉過嚟啦!請問集運有冇好介紹?

男爵府

國民生產總值:6782

畀面勳章

買滿$100用銀聯卡付款可減$10,但只限直送香港貨品,優惠做到15/10,最近買完,用中銀銀聯卡付款對換率7.7x比visa低

......

男爵府

國民生產總值:7050

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

berry?????? 發表於 16-10-15 01:06
係啦,我有幾件貨但有啲唔送香港睇嚟我都係要搵集運轉過嚟啦!請問集運有冇好介紹?
...

有間用開的,你睇下佢d提貨就唔就你腳。
我去開旺角pick up point對我黎講就好近。

唔開名了,Pm左你

別墅

panda361 發表於 16-10-14 22:55
美國嘢入大陸都有税,入港免税。你話邊個平呢?

多謝解釋,一直吾知分別,要身份證no way 囉

別墅

有沒有近荔枝角提貨又好的集運介紹?

別墅

國民生產總值:509

用集運, 免體積, 可自取點自取.
新人再送$10 優惠

子爵府

國民生產總值:10198

醒目開學勳章 畀面勳章

karee 發表於 16-10-15 01:43
有間用開的,你睇下佢d提貨就唔就你腳。
我去開旺角pick up point對我黎講就好近。

我也想知集運資料,可提供嗎? 謝。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎