用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 4342|主題: 920784

頭像GIF

水晶宮

國民生產總值:54860

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

禾想換頭像呀, 但禾唔記左點整到佢gif.

之前係有條link 可以放哂d 相入去就ok, 佢就會convert to gif, 但禾搵唔返條link

pls help

水晶宮

有無jm 識呀?

翡翠宮

國民生產總值:83876

食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 動物勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

up

水晶宮

我連條banner都整衰埋

子爵府

國民生產總值:10241

BKXmas勳章

雪菜肉c 發表於 16-10-14 12:55

之前係有條link 可以放哂d 相入去就ok, 佢就會convert to ...

我都想知點整
[img]https://media.tenor.co/images/ad119e11a6963fdfa3

水晶宮

Up

子爵府

國民生產總值:12021

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

雪菜肉c 發表於 16-10-14 12:55

之前係有條link 可以放哂d 相入去就ok, 佢就會convert to ...

我的做法:

1. download GIF maker
2.做好gif檔
3.將檔案上載到微博
4.copy link
5.在bk網頁板貼上link

ttjl7    發表於 16-10-17 18:16
wcpcelia    發表於 16-10-16 10:11

子爵府

國民生產總值:10256

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節

留毛

子爵府

國民生產總值:14987

BKXmas勳章

ryan_mami 發表於 16-10-15 00:06
我的做法:

OH~~請問GIF MAKER要錢的嗎? THANKS~

子爵府

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

pansy888hk 發表於 16-10-15 01:15

(emoji)

子爵府

pansy888hk 發表於 16-10-15 01:15

free

珍珠宮

國民生產總值:46083

動物勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

留毛學野
愛 我 就 別 傷 害 我

水晶宮

ryan_mami 發表於 16-10-15 00:06
我的做法:

成功, THX
但條BANNER 點可以整到幾張相CHI 埋一齊?

禾張張相都好大

子爵府

雪菜肉c 發表於 16-10-17 12:13
成功, THX
但條BANNER 點可以整到幾張相CHI 埋一齊?

我在電腦用photoscape整。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎