用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4614|主題: 870256

二手市場買賣交收要小心

子爵府

國民生產總值:10332

今日有人約交收, 忽然話唔得閒要細老黎交收, 叫我比戶口佢, check到先放袋, 我當然唔會啦, 我一早都覺得佢怪怪地, 唔洗驗貨, 又搵人收唔洗check, 我直接話唔交收, 咁既人都有既.

大家小心,

開開心心又一天

侯爵府

國民生產總值:20713

醒目開學勳章 畀面勳章

又係呢招
好耐之前已經用緊黎呃人

男爵府

國民生產總值:8603

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血勳章 畀面勳章

jm醒目
之前係度見過幾個苦主中左招...又係話搵人黎交收, 入戶口之類....最後發現真係呃人...都有人開post講過..

子爵府

國民生產總值:10332

回覆 gloriatutor 的帖子

我好少放野, 就遇到, 不過咩都一手交一手好d

開開心心又一天

珍珠宮

國民生產總值:31189

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:二手市場買賣交收要小心

又係用呢招,入空頭支票。

伯爵府

國民生產總值:19317

回覆樓主:

既然面對面梗係一手交錢一手交貨

珍珠宮

國民生產總值:30352

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

點解係甘搵食都冇人拉?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎