用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 56|主題: 869754

台慶劇

禁止訪問

國民生產總值:5945

侯爵府

國民生產總值:22672

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 2015xmas

今年我只諗到係呢兩位爭, 冇咩邊個有得爭啦
難關什麼時候會過呢?

水晶宮

國民生產總值:61575

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我想邵美琪, 刀下留人, 完美叛侶都好睇

wcpcelia    發表於 16-10-16 10:28
車仔人    發表於 16-10-14 15:54

禁止訪問

國民生產總值:5945

子爵府

國民生產總值:10451

ritalui730 發表於 16-10-14 13:44
係咪想俾胡小姐或者田小姐做視后?
仲有邊個? 羅太有冇劇上? 其他花旦呢, 除子衫唔見人, 另一個嫁人做醫生太

禁止訪問

國民生產總值:1238

珍珠宮

國民生產總值:32775

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

chocolatebean 發表於 16-10-14 14:23
仲有邊個? 羅太有冇劇上? 其他花旦呢, 除子衫唔見人, 另一個嫁人做醫生太
羅太應該無續約.

大宅

國民生產總值:4763

回覆樓主:

邵美淇好悶。有佢既劇都變得麻麻地。對白好木獨

子爵府

國民生產總值:10482

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2015xmas 畀面勳章

無辨法, D花旦唔係滿左約就係結婚生仔. 新一批又未成氣候

大宅

國民生產總值:1539

qq媽媽咪 發表於 16-10-14 13:51
我想邵美琪, 刀下留人, 完美叛侶都好睇

我都想邵美琪,真的自然真的好!

wcpcelia    發表於 16-10-14 16:50

大宅

國民生產總值:1840

我都支持刀下留人嘅邵美琪
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎