用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.59%

義工

自由講場 今日: 4490|主題: 939638

去台北, 有冇好酒店介紹??

伯爵府

國民生產總值:15861

BKXmas勳章

下個月自由行去台北, 請問有冇住過, 有好的酒店介紹, 要交通方便, 附近有街行及食肆,

THANKS!

侯爵府

國民生產總值:24459

BKXmas勳章

第二任媽媽 發表於 16-10-14 13:50
下個月自由行去台北, 請問有冇住過, 有好的酒店介紹, 要交通方便, 附近有街行及食肆,

THANKS!

冇小朋友就君品,有小朋友就中華洛碁

水晶宮

國民生產總值:58140

hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

baby_yee 發表於 16-10-14 13:57
冇小朋友就君品,有小朋友就中華洛碁
我都鐘意君品, 早餐好正!

伯爵府

BKXmas勳章

回覆 baby_yee 的帖子

剛睇上網睇話洛基大飯店, 有小朋友去呢間真係唔錯, 好COLORFUL, 合小朋友.
唔該晒! 係咪交通都方便, 附近有商店, 食肆呢?

複式洋房

國民生產總值:267

BKXmas勳章

西門町意舍

男爵府

國民生產總值:6600

雞年勳章 BKXmas勳章

台北車站,新驛
去台灣我同C6一定要book到呢間先會去
價錢唔貴,服務好好,仲有一個小型廚房係酒店內,可以免費任飲奶茶咖啡檸茶等等,一出車站出口行一分鐘內就到。

wcpcelia    發表於 16-10-14 15:43

男爵府

國民生產總值:6916

BKXmas勳章

唔怕貴,W Hotel超級方便

禁止訪問

國民生產總值:5768

BKXmas勳章

子爵府

國民生產總值:14116

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆 第二任媽媽 的帖子

我book 左大倉.

禁止訪問

國民生產總值:1615

BKXmas勳章

伯爵府

BKXmas勳章

好多介紹, 要逐一慢慢上網睇下,, THANKS 各位先.

侯爵府

國民生產總值:24459

BKXmas勳章

第二任媽媽 發表於 16-10-14 14:23
回覆 baby_yee 的帖子

剛睇上網睇話洛基大飯店, 有小朋友去呢間真係唔錯, 好COLORFUL, 合小朋友.

方便架,過條大馬路就係西門町,好多野食。捷運站都係西門町出,行5分鐘左右

大宅

國民生產總值:4031

BKXmas勳章

回覆:mrstangdorothy 的帖子

請問係邊一號館?thx

男爵府

國民生產總值:6978

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我下個月都去。。book左德立莊
好悶呀...

男爵府

Zoto 發表於 16-10-14 17:37
請問係邊一號館?thx

台北車站,站地下街Z6出口,上到去轉右手邊,行前幾步個路口係懷寧街轉入去就係。樓下有familymart,斜對面又有Starbucks
我每次去台北都係住呢個館

男爵府

國民生產總值:5783

BKXmas勳章

剛住完洛碁不過係台北車站個間,房大包早餐,唔錯。近國光客運去機場方便。樓下勁多餐廳,外賣店,有間拉麵好食又抵食。

珍珠宮

國民生產總值:31722

環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

W Hotel.

大宅

國民生產總值:3937

BKXmas勳章

mrstangdorothy 發表於 16-10-14 14:38
台北車站,新驛
去台灣我同C6一定要book到呢間先會去
價錢唔貴,服務好好,仲有一個小型廚房係酒店內,可以 ...
請問是否這間 - 新驛旅店台北車站三館 - 台北3.5星級
TWN台北長安西路 77 號?
[link=http://www.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxadb20030403_7_My+child+is.png[/image][/link]

男爵府

maggie2504 發表於 16-10-14 19:15
請問是否這間 - 新驛旅店台北車站三館 - 台北3.5星級
TWN台北長安西路 77 號? ...

我講個個地址個間係一號館,你呢間係三號館 係唔同的,當然都係同一間公司啦

男爵府

國民生產總值:6807

BKXmas勳章

回覆:去台北, 有冇好酒店介紹??

台糖

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎