自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vlnz 發表於 16-10-15 00:44
係咪你D頭髮是硬厚粗乾,
即是髮型師最唔LIKE個種呀?
我就係呢種,好彩遇到個唔嫌我頭髮的髮型師和助手咋,

我係又軟又幼D頭髮比較貼
我為貓狂

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kkvicky 發表於 16-10-14 19:12
請問荃灣邊條街?

系幾個細商埸連埋條天橋直到千色條天橋
我為貓狂

珍珠宮

sasa0208 發表於 16-10-14 19:01
我去過一次,無回頭
可能就係氣氛唔好

我記得你都系住荃灣區你系咪揾lily剪?
我為貓狂

珍珠宮

回覆樓主:

太多人PM我,啦~大家覺得價錢啱先Book,剪髮200指定師傅1000左右電包剪,染單色我長髮600系5包剪

我為貓狂

珍珠宮

rickybb123456 發表於 16-10-15 00:54
太多人PM我,啦~大家覺得價錢啱先Book,剪髮200指定師傅1000左右電包剪,染單色我長髮600系5包剪
...

剪髮系220
我為貓狂

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 16-10-14 14:46
如果佢唔係憎我, 我無所謂, 唔鍾意一邊剪髮一邊要同個髮型師傾計, 我淨係鍾意自己睇雜誌或/玩電話/睇電視. ...

唔會憎我瓜幾個月先見一次
我為貓狂

珍珠宮

熱血金章

回覆 rickybb123456 的帖子

會, 我BUY佢手藝剪靚髮型, 唔係BUY佢好口才,好笑容.剪得唔好, 幾好SERVICE都冇用.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

回覆樓主:

咁我知邊間,好耐架喇,全女班,好多客。大家姐入面既場。

珍珠宮

blythe 發表於 16-10-15 01:05
咁我知邊間,好耐架喇,全女班,好多客。大家姐入面既場。

Yes
我為貓狂

男爵府

我都唔想佢同我講野

水晶宮

如果佢勁憎我都仍然剪得靚,即係佢好專業,我一定搵返佢剪。
好髮型師難求,尤其我頭髮天生曲,好難剪得好。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

未搵到另一個剪得靚前都會揾返佢

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我反而唔鐘意傾計,所以剪得好我會返轉頭架。

男爵府

我会去,剪得靓好所搵,我吾笑超黑面,吾通我24小時笑麽。

珍珠宮

方方媽媽 發表於 16-10-15 01:32
如果佢勁憎我都仍然剪得靚,即係佢好專業,我一定搵返佢剪。
好髮型師難求,尤其我頭髮天生曲,好難剪得好 ...

佢系幾多客,老中青都揾佢
我為貓狂

伯爵府

引用:勁黑面,勁串,而出去揾過其他Salon都5及佢剪

原帖由 rickybb123456 於 16-10-14 發表
勁黑面,勁串,而出去揾過其他Salon都5及佢剪得靚,你會5會再返去
會。。。 目標為本。 通常認真既人都唔多笑

男爵府

rickybb123456 發表於 16-10-14 14:22
勁黑面,勁串,而出去揾過其他Salon都5及佢剪得靚,你會5會再返去

可以介紹你個髮型師比我嗎? Thank you (emoji)

男爵府

rickybb123456 發表於 16-10-14 15:07
全店女髮型師黎架,系荃灣個邊,我ㄧ陣PM你地址,要揾下先

請給我地址和價錢,謝謝(emoji)(emoji)
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

男爵府

引用:勁黑面,勁串,而出去揾過其他Salon都5及佢剪

原帖由 rickybb123456 於 16-10-14 發表
會頂多唔講野

公爵府

rickybb123456 發表於 16-10-14 14:22

梗糸会啦,忍佢几个中,靚几个月堝。
揾到啱自己嘅髮型C要mark 實。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

首頁

尾頁

跳至