用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1159|主題: 868653

真係好鐘意張文慈!  

水晶宮

國民生產總值:74968

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真

本身都已經鍾意佢。 依家睇緊今日tbb.. 仲緊加鍾意佢。

張文慈!你要加油呀!

車仔人    發表於 16-10-15 09:43
kaysumsum    發表於 16-10-14 14:37

翡翠宮

國民生產總值:89569

動物勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 DHA勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 2015xmas

大少拉 發表於 16-10-14 14:37
本身都已經鍾意佢。 依家睇緊今日tbb.. 仲緊加鍾意佢。

張文慈!你要加油呀!

話等左20年,終於可以入 TVB

大宅

國民生產總值:4633

係囉 聽到佢咁講 好心酸 等左20年入tvb
:-D

侯爵府

國民生產總值:24156

睇到好心酸

水晶宮

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真

hudsonchui 發表於 16-10-14 14:40
話等左20年,終於可以入 TVB

係! 等左20年。 太長了。。。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

水晶宮

愛登士家庭 發表於 16-10-14 14:41

所以主持問佢時。佢自己都忍唔住喊左。。。

水晶宮

AGa1111 發表於 16-10-14 14:42
睇到好心酸

但我好期待佢新劇,我一定睇!

王國會長

國民生產總值:30550

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

下... 要等二十年,人生有幾多個廿年?
不過而家既人喜歡睇有份量既人演出,
所以佢而家入到tbb都係好事。

水晶宮

island811 發表於 16-10-14 14:47
下... 要等二十年,人生有幾多個廿年?
不過而家既人喜歡睇有份量既人演出,
所以佢而家入到tbb都係好事。

佢講自己已經無諗住再響果行做,點知有日tbb有人搵佢。

公爵府

國民生產總值:25101

醒目開學勳章

愛登士家庭 發表於 16-10-14 14:41

我都有心酸, 但依然會 她, 加油吖
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

伯爵府

國民生產總值:17970

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 大少拉 的帖子

係呀,好識做戲。
其實以前亞視好多好戲之人,
現在一一由TVB接收。

珍珠宮

國民生產總值:40253

回覆樓主:

未來终於到了

子爵府

國民生產總值:10763

畀面勳章 BK Milk勳章

我仲好記得我和彊C 約會既佢, 做山本一夫既女, 做魔星既媽媽~~

大宅

國民生產總值:3563

回覆樓主:

好懷念亞視某個年代,百花齊放

大宅

國民生產總值:4752

回覆樓主:

係,其實佢真係幾吸引

別墅

國民生產總值:940

回覆:真係好鐘意張文慈!

支持!我好喜歡睇佢!

彩鑽殿

國民生產總值:800000

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

國民生產總值:5492

睇完今日vip, 對Pinky改觀,留下好印象,覺得佢真性情。

侯爵府

國民生產總值:20862

鍾意佢做情陷夜中環,
有身材有女人味,
可惜做極都唔紅

meow_day    發表於 16-10-15 14:04
Sand8148    發表於 16-10-14 16:25

禁止訪問

國民生產總值:1238

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎