自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

我都覺得佢幾有女人味,做戲都唔差,好過有線過檔嗰幾個女仔

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

大少拉 發表於 16-10-14 14:37
本身都已經鍾意佢。 依家睇緊今日tbb.. 仲緊加鍾意佢。

張文慈!你要加油呀!

5講野好d,一開口把聲似80年代媽媽生, 撈味好重! 不過真係好真, 畢竟等一入TVB等左20年, 5係一個短時閒, 希望佢可以好似煒哥敢有入屋啦。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:大少拉 發表於 16-10-14 14:37 本身

原帖由 Wacoal 於 16-10-14 發表
5講野好d,一開口把聲似80年代媽媽生, 撈味好重! 不過真係好真, 畢竟等一入TVB等左20年, 5係一個短時 ...
都ok既。 係聲線比較沙。

我都希望佢入屋。其實亞視仲有兩個藝員。我都希望響tbb見到佢地。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我都覺得佢幾有女人味,做戲都唔差,好過有

原帖由 bluetulip 於 16-10-14 發表

我都覺得佢幾有女人味,做戲都唔差,好過有線過檔嗰幾個 ...
有次我睇港台一套劇見佢做。 我直頭睇埋見做屋企野。 我真係覺得佢做戲幾好。

翡翠宮

引用:回覆 大少拉 的帖子係呀,好識做戲。其實以

原帖由 soso1227 於 16-10-14 發表
回覆 大少拉 的帖子

係呀,好識做戲。
係呀! 希望多d亞視藝員可去tbb度。 好過依家來來去去都係得幾個。。。

翡翠宮

引用:我仲好記得我和彊C 約會既佢, 做山本一夫既

原帖由 xodebby 於 16-10-14 發表
我仲好記得我和彊C 約會既佢, 做山本一夫既女, 做魔星既媽媽~~
仲有幾套都好睇架。其實我覺得當年亞視d劇好睇過毛記。

大宅

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

她做戲ok, 做壞女人的角色尤其出色,係把聲沙啲,希望TBB俾多啲機會她,加油

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

有無相?邊個哩?

大宅

我見過佢真人好sharp ,仲對住我地笑,感覺好親和

珍珠宮

回覆:真係好鐘意張文慈!

點解要等,點解其他亞視人又可以入去拍戲?佢無機會去面試?

子爵府

2018復活節勳章

lam133 發表於 16-10-14 17:53
有無相?邊個哩?

今日VIP

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

robbieyan 發表於 16-10-14 18:27
今日VIP

唔該jm

仲諗住夜D上網找

複式洋房

回覆:真係好鐘意張文慈!

我有朋友係佢以前開間美容院做!話佢好好人,無架子,有商有量!支持佢

大宅

回覆樓主:

睇我和殭屍時都好鈡意佢,覺得佢把聲好性感做戲又oK,支持+10000000
有健康ge身體,努力工作!

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆樓主:

終於簽佢
主 賜 平 安

翡翠宮

引用:有無相?邊個哩?

原帖由 lam133 於 16-10-14 發表
有無相?邊個哩?
呢個。

翡翠宮

引用:點解要等,點解其他亞視人又可以入去拍戲?

原帖由 mln 於 16-10-14 發表
點解要等,點解其他亞視人又可以入去拍戲?佢無機會去面試?
應該之前未有人搵佢。 依家搵,遲就遲d. 但好開心又可睇佢做既劇。

翡翠宮

引用:睇我和殭屍時都好鈡意佢,覺得佢把聲好性感

原帖由 guan 於 16-10-14 發表
睇我和殭屍時都好鈡意佢,覺得佢把聲好性感做戲又oK,支持+10000000
我都係。佢做未來真係好正。

男爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至