用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 2649|主題: 2101441

[母嬰用品] 日本直送 濕紙巾 Merries Pampers Goon

別墅

國民生產總值:629

換片孖寶 出街換片片,點可以無濕紙巾?
而家大眼妹搜攞一系列日本品牌嘅濕紙巾俾媽媽們選擇。實有一款啱唔同需要嘅媽媽。
所有濕紙巾日本直送,天然純水。低刺激,有啲仲可以廁所沖走添!

Merries 盒裝濕紙巾 (可沖廁所)盒連64枚:$40/盒
Merries 補充裝濕紙巾(可沖廁所)64枚/包×3包:$49/set
Merries 補充裝濕紙巾 (加厚)54枚/包×2包:$32/set
Pampers 盒裝濕紙巾 盒連63枚:$40/盒
Pampers 補充裝濕紙巾 63枚/包 ×2包:$48/set
Goon 補充裝濕紙巾 70枚/包×3包:$32/set

可於東鐵沿線交收

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

國民生產總值:766

引用:換片孖寶 出街換片片,點可以無濕紙巾?而

原帖由 Tiffany111 於 16-10-14 發表
換片孖寶 出街換片片,點可以無濕紙巾?
而家大眼妹搜攞一系列日本品牌嘅濕紙巾俾媽媽們選擇。實有一款啱唔 ...
想要goon,係咪3包裝一set$32 ?請問你有幾多set賣,買多d有優惠平少少嗎?

別墅

helen_wheel 發表於 16-10-18 10:31
想要goon,係咪3包裝一set$32 ?請問你有幾多set賣,買多d有優惠平少少嗎?

...

你好,已pm 資料給你。請查閱。多謝查詢

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

國民生產總值:914

回覆樓主:

想買Goon試

別墅

fatbo11 發表於 16-11-5 09:54
想買Goon試

你好,多謝。已pm 聯絡。請查閱

複式洋房

國民生產總值:183

Tiffany111 發表於 16-10-18 09:55
多謝大家支持

Merries濕紙巾有效日期?可以放幾耐?
港島東區交收可以嗎?

別墅

回覆樓主:

多謝大家支持

別墅

發表於 昨天 21:03 |顯示全部帖子

回覆樓主:

多謝大家支持
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎