用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婆媳關係 今日: 25|主題: 24728

del

大宅

國民生產總值:1030

BKXmas勳章

del

王國熱話
Nicolas and Bears 今年有開倉嗎?
剛發現好多野開倉,仲係九龍灣絲打留意丫
B Duck又開倉
葵涌出口童裝清倉

子爵府

國民生產總值:14483

畀面勳章 BKXmas勳章

都係小事小衝突,相信大家都忍左對方好耐,所以愈來愈大聲夾激動兼爆粗。
不如搬啦。

子爵府

國民生產總值:14743

BKXmas勳章

99可以放火.別人不能點燈......一國兩制的最佳示範 !

子爵府

國民生產總值:12025

FRISO飲奶勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 BKXmas勳章 2017勳章

睇你形容都FEEL 到D火藥味.

同住嗎? 如果唔同住少見為妙.

大宅

BKXmas勳章

懿仔媽媽 發表於 16-10-14 15:28
都係小事小衝突,相信大家都忍左對方好耐,所以愈來愈大聲夾激動兼爆粗。
不如搬啦。 ...

我都想 努力儲錢中(emoji)(emoji)

大宅

BKXmas勳章

pi0219 發表於 16-10-14 15:35
睇你形容都FEEL 到D火藥味.

同住嗎? 如果唔同住少見為妙.

是同住..如果唔係邊有咁多「愛」的火花

大宅

BKXmas勳章

美之選468 發表於 16-10-14 15:32
99可以放火.別人不能點燈......一國兩制的最佳示範 !

係..佢本身已經係國產代表..所以佢好多野都符合國情

pi0219    發表於 16-10-14 16:56

男爵府

國民生產總值:5298

BKXmas勳章

小玥小主 發表於 16-10-14 16:46
係..佢本身已經係國產代表..所以佢好多野都符合國情

大宅

國民生產總值:2993

BKXmas勳章

你話相由心生, 單看內容又睇唔到佢好黑心, 只係覺得3個女人2個孫, 住埋一齊呢個組合幾難相處. 你奶奶係國產, 咁你老公係made in 邊度?

伯爵府

國民生產總值:16683

BKXmas勳章

回覆:我99d威水屎!把口不得了(長篇)

唉~相由心生,真係無錯架!!

btw...加熱水入奶,俾bb飲,bb都幾陰公喎~咪長期食唔飽囉?!仲分分鐘變成飲太多水,你阿嫂同99係咪癲架~

大宅

BKXmas勳章

littleyan 發表於 16-10-14 17:14
你話相由心生, 單看內容又睇唔到佢好黑心, 只係覺得3個女人2個孫, 住埋一齊呢個組合幾難相處. 你奶奶係國 ...

咁好多上一代係大陸落黎..我老公係香港出世的
...99融入愛國文化,甘我老公唔會架嘛⋯⋯大陸都少接觸

大宅

BKXmas勳章

做個靚太 發表於 16-10-14 21:17
唉~相由心生,真係無錯架!!

btw...加熱水入奶,俾bb飲,bb都幾陰公喎~咪長期食唔飽囉?!仲分分鐘變成 ...

係呀...成日黑口黑面..但對外人係十分好 好識做戲架..講野尖酸刻薄⋯⋯我未嫁都好鐘意佢!嫁左好討厭佢..所謂日久見人心。
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎