用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 64|主題: 89180

有多襄既一定係肥人?

大宅

國民生產總值:2412

醫生話我係多襄,上網睇過象徵係多毛同肥。我165高,體重110磅,身體毛髮唔算好多,你地呢?

別墅

國民生產總值:659

Katycheung1111 發表於 16-10-14 15:47

醫生話我係多襄,上網睇過象徵係多毛同肥。我165高, ...

未必樣樣中架

大宅

國民生產總值:1614

Katycheung1111 發表於 16-10-14 15:47

醫生話我係多襄,上網睇過象徵係多毛同肥。我165高, ...
我瘦,166cm未重過110lbs(孕期除外),有毛,唔算多,但一定唔係好似人地咁皮光肉滑。驗血指數唔太差,但超聲波照有好多發育唔好的卵泡。

大宅

國民生產總值:2412

AAV 發表於 16-10-14 17:11
我瘦,166cm未重過110lbs(孕期除外),有毛,唔算多,但一定唔係好似人地咁皮光肉滑。驗血指數唔太差,但 ...

我照陰超,我個子宮好多好大粒既卵,我c6話我係多春魚

別墅

國民生產總值:753

我由細到大都多體毛既,身型中等身材,標準中碼,但係一向都極易肥,只要少郁動或成日坐,好易就上10幾磅,後來醫生話我多囊,我先明點解我易肥。
有多囊,唔一定中哂所有特徵,我照過卵巢無泡泡都話我係多囊,醫生話多囊主要因為內分泌失調,所以卵子唔識大,所以睇醫生去確定係咪多囊最準呀!
另外,多囊仲有個特徵係油脂分泌旺盛,易生粒粒,呢個特徵我就無喇。

大宅

國民生產總值:1234

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 Katycheung1111 的帖子

你咁標準....都肥?!
我是160CM , 66KG
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎