用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 69|主題: 89152

hcg 指數一問

民房

國民生產總值:20

各位靚媽,我太太今天放胎12天驗血hcg有610,請問是否有機會雙胞胎?

複式洋房

國民生產總值:428

我放胎後day14指數係三千幾,孖胎

民房

謝謝妳啊!原來要那麼高才有孖胎的!

複式洋房

國民生產總值:246

pca488 發表於 16-10-14 16:10
各位靚媽,我太太今天放胎12天驗血hcg有610,請問是否有機會雙胞胎?

如果明顯孖既,都過千

民房

其實成功了都很開心了,一個或兩個都很滿足了^_^

別墅

國民生產總值:962

放胎後12日即係day幾?我懷孕4w3 hcg有2300,隔兩日就5千幾啦,祝你太太好孕!

男爵府

國民生產總值:8655

我覺得都有機係孖,我當年day 15驗7××,係孖。朋友day 14驗3××就單胎

民房

我放Day 3 胎, 放了12天驗其實叫Day 幾呢?

男爵府

國民生產總值:8655

pca488 發表於 16-10-15 15:35
唔知有無理解錯。植入當天是day 0,第二日係植入後day 1
如果day 3胎一路數14日就派彩日。
Day 5胎係咪數到12日就驗得?

別墅

國民生產總值:962

pca488 發表於 16-10-14 23:35

我上網查,好似day 3係2 weeks + 3日,放胎後12日應該係2w+15日即係4w1d,如果冇計錯。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎