用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 3|主題: 79897

[手袋] 想買MINI BAG, 請問大家有那個牌子推介?

大宅

國民生產總值:2242

想買MINI BAG, 請問大家有那個牌子推介?

王國熱話
长期好急,想去厕所
剛做完微創子宮全切除
甲狀腺又復發
雙手麻痺而醒

大宅

國民生產總值:3260

回覆 鬆弛熊 的帖子

咩budget ?

大宅

CurrySo 發表於 16-10-14 17:19
回覆 鬆弛熊 的帖子

咩budget ?

Below HK$30,000

大宅

國民生產總值:2643

Mini E

子爵府

國民生產總值:12730

鬆弛熊 發表於 16-10-14 19:29
Below HK$30,000

You have lots of choices then

Celine, LV, Chanel, YSL or even Hermes all have beautiful small bags

Any more descriptions of your preference?

大宅

國民生產總值:3925

鬆弛熊 發表於 16-10-14 16:38
想買MINI BAG, 請問大家有那個牌子推介?

我選這個 33000同你預算好接近 D皮又leng 色又多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:3260

Chanel & Hermes 都有呢個budget嘅mini bags。

複式洋房

國民生產總值:185

KWOKPHOEBE 發表於 16-10-15 13:13

大宅

Argubay 發表於 16-10-14 21:04
You have lots of choices then

Celine, LV, Chanel, YSL or even Hermes all have beautiful small bags ...

Thinking to buy Valentino.
而家係咪唔興?

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 16-10-15 13:13

Thanks

子爵府

鬆弛熊 發表於 16-10-16 20:11
Thinking to buy Valentino.
而家係咪唔興?

通常都無留意興唔興,如果係呢啲classic牌子嘅classic款都好襟興嘅
不過之前有睇過有JM話啲釘好易唔見,反而要留意多啲

其實你個budget咁高,可以試下啲品質再好啲嘅牌子,又唔洗擔心襟唔襟

男爵府

國民生產總值:5742

ILLUMA Inspired by Nature勳章

回覆樓主:

chanel

大宅

Argubay 發表於 16-10-16 21:10
通常都無留意興唔興,如果係呢啲classic牌子嘅classic款都好襟興嘅
不過之前有睇過有JM話啲釘好易唔見,反 ...

冇乜款鐘意,突然睇番Valentino classic 款,又幾靚,我唸Valentino 冇fans

大宅

Argubay 發表於 16-10-16 21:10
不過之前有睇過有JM話啲釘好易唔見,反 ...

其實Balenciaga classics 款都幾靚。

大宅

amyamy123 發表於 16-10-16 21:19
chanel

我買左woc, 近期好似冇咩吸引款式

子爵府

鬆弛熊 發表於 16-10-16 21:56
其實Balenciaga classics 款都幾靚。

兩個brands都靚,最緊要買自己喜歡
你可以買哂兩個啦

大宅

Argubay 發表於 16-10-16 23:29
兩個brands都靚,最緊要買自己喜歡
你可以買哂兩個啦

好多朋友話呢兩個brand 款已過時,所以我未買(emoji)(emoji)

子爵府

鬆弛熊 發表於 16-10-16 23:32
好多朋友話呢兩個brand 款已過時,所以我未買(emoji)(emoji)

最緊要你鐘意
我都有balenciaga,久唔久都會拎出黎用

不如買H啦,實long lasting

大宅

Argubay 發表於 16-10-16 23:33
最緊要你鐘意

Hermes mini bag 邊隻靚?

大宅

Argubay 發表於 16-10-16 23:33
最緊要你鐘意

Balenciaga mini city 係我其中考慮之一,有型又come 興!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎