用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4069|主題: 868745

無聊即興BBQ  

珍珠宮

國民生產總值:43020

最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

C6突然話想BBQ,佢自己去yip左幾翼,搵晒屋企腸同丸,出左花園即興BBQ!

所以係無咩好食,但即興,同C6聽住歌,享受一個黃色,都幾開心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

火爆牛    發表於 16-10-30 14:34
車仔人    發表於 16-10-15 10:53

水晶宮

國民生產總值:50485

動物勳章

sweet

水晶宮

國民生產總值:50485

動物勳章

sweet

別墅

國民生產總值:763

happy Friday ~

子爵府

國民生產總值:12913

Sweet

珍珠宮

國民生產總值:36710

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

條腸好似臘腸

複式洋房

國民生產總值:303

畀面勳章

我都好耐無BBQ過 感覺好正

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

stagea 發表於 16-10-14 17:24
條腸好似臘腸

好好食架!台灣黑橋牌

mandy627    發表於 16-10-14 21:22

侯爵府

國民生產總值:23925

我都想買燒烤爐,呢款好用嗎?

其實邊款好用呀?

象牙宮

國民生產總值:231556

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

正呀

男爵府

國民生產總值:8596

超正, 可惜我家唔可以B.....

大宅

國民生產總值:1835

回覆樓主:

黃昏?

珍珠宮

國民生產總值:40766

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

正呀

珍珠宮

kathau 發表於 16-10-14 17:31
黃昏?

加陣應該是黃昏,只不過無咩太陽

珍珠宮

國民生產總值:33430

有花園好正

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

好正喎

珍珠宮

ash_yehyeh 發表於 16-10-14 17:29
我都想買燒烤爐,呢款好用嗎?

其實邊款好用呀?

我有2個燒烤爐,呢個細就同C6 2人前用,有個係用油桶做,就方便招呼朋友。

我只愛用炭爐燒,唔會用外國用Gas個D

珍珠宮

國民生產總值:36710

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

八婆仔@ 發表於 16-10-14 17:27
好好食架!台灣黑橋牌
名牌腸

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

好正喎

侯爵府

國民生產總值:23925

八婆仔@ 發表於 16-10-14 17:33
我有2個燒烤爐,呢個細就同C6 2人前用,有個係用油桶做,就方便招呼朋友。

我只愛用炭爐燒,唔會用外國用 ...

Thx,我都打算買碳爐
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎