用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 249|主題: 48987

溫馨提示,孕婦要注意避免使用Betadxxx產品

複式洋房

國民生產總值:307

事源我擦傷左買左支Betadxxx既乾粉噴霧諗住消毒傷口,睇哂所有說明都冇講孕婦用唔用得,上網search個成份原來孕婦係唔用得,所以打電話去問,佢地最後都回覆話唔建議孕婦使用,好彩問清楚佢地先用,如果唔係影響到個胎都冇人知,我都有同佢地反映返要加返啲提示字句,無謂誤導人,所以各位媽媽要留意返。

男爵府

國民生產總值:5113

吸收力勳章

21478963 發表於 16-10-14 17:20
事源我擦傷左買左支Betadxxx既乾粉噴霧諗住消毒傷口,睇哂所有說明都冇講孕婦用唔用得,上網search個成份原 ...

我上次喉嚨痛都買左支嗽口水,佢盒面又話可以殺菌,幫助改善喉嚨痛,牙痛等,結果買左返去折開個盒再望清楚,原來孕婦係唔用得架,但佢盒面無提過囉。

別墅

國民生產總值:980

回覆:溫馨提示,孕婦要注意避免使用Betadxxx產品

好彩你提下

複式洋房

國民生產總值:307

smile888 發表於 16-10-14 23:05
我上次喉嚨痛都買左支嗽口水,佢盒面又話可以殺菌,幫助改善喉嚨痛,牙痛等,結果買左返去折開個盒再望清 ...

我買果支直頭入面果支野都冇寫孕婦唔用得
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎