用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

片片專區 今日: 4|主題: 1618

[換片新手] 一爆片就好呢hea

子爵府

國民生產總值:12063

半夜餵完奶先發覺阿仔爆片, 重整到我件衫一身都係
整完一大輪阿仔醒晒, 又要氹好耐先瞓返, 尋晚真係成個人都散晒..

王國熱話
售二手兒童玩具、摺餐椅
100%新 米妮人型大公仔 $200
BB 公仔 85%新 會叫,可換衫
Japan gals 天然水素水面膜 30片 $120

別墅

國民生產總值:736

係囉,揀岩片片好重要....一爆片就頭都爆埋....特別係半夜三更勁眼訓個時,真係會想同阿b喊埋一份

別墅

國民生產總值:722

係,尤其照顧初生b已經好攰,好明白。真係要擇啱自己個b適合邊隻片片。寧願比貴少少買番D時間休息!

子爵府

國民生產總值:11121

如果成日都爆要留意返係咩問題喇

子爵府

Vin828 發表於 16-10-17 15:28
如果成日都爆要留意返係咩問題喇
咁又無成日, 如果經常爆真係唔得掂..

別墅

國民生產總值:539

ProAbsorb勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

tristyma 發表於 16-10-14 17:28
整完一大輪阿仔醒晒, 又要氹好耐先瞓返, 尋晚真係成個人 ...

可能片片吾啱,因為我仔之前用h 牌都試過爆片,之後轉左p 牌白片就未試過爆片。

禁止訪問

國民生產總值:1951

子爵府

eva81cheung 發表於 16-10-17 21:49
可能片片吾啱,因為我仔之前用h 牌都試過爆片,之後轉左p 牌白片就未試過爆片。
...
可能啦, 不過仲有好幾包未開, 唔轉得住

禁止訪問

國民生產總值:287

別墅

國民生產總值:704

tristyma 發表於 16-10-14 17:28
整完一大輪阿仔醒晒, 又要氹好耐先瞓返, 尋晚真係成個人 ...

係呀,爆片真係好慘..冇覺好訓..
未用白p前試過其他牌子(朋友送唔好浪費麻),
結果爆片..半夜三更大家都冇覺好訓..
後來聽講白p好用就試下,果然唔錯!冇再爆片喇..
你可以考慮試下丫
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎