用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2299|主題: 868683

有冇jm平時會行山?

大宅

國民生產總值:2717

jm們你地平時會去邊到行山??
有邊條路線易

子爵府

國民生產總值:10847

回覆:有冇jm平時會行山?

我係業餘人士
逢秋天去
你可以上getreadyhk.com睇下
好多選擇

大宅

國民生產總值:4225

cawakaka 發表於 16-10-14 17:42
有邊條路線易

我、入秋後行,主要行屋企付近個山,熟練左先行其他,因為我行得超慢,有哮喘唔快得,呢排行多左已經好左好多。下個目標係對面個山。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

珍珠宮

國民生產總值:38830

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

有邊條路線易

大帽山

大宅

國民生產總值:2340

有,乜山都行下
簡單d既可去城門水塘,河背水塘咁

wcpcelia    發表於 16-10-16 09:15

伯爵府

國民生產總值:17512

有邊條路線易

每個星期行城門水塘

侯爵府

國民生產總值:20932

2015xmas

回覆:有冇jm平時會行山

有呀。

珍珠宮

國民生產總值:41225

有邊條路線易

推介漁護署app郊野樂行, 由家樂徑(合適一家大小)到 比較難行路線都有

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

國民生產總值:12722

有呀,我專楝啲一星或以下,弱無法

本來我係街精,但因為有養狗,所以多咗去啲自然嘅地方,人都開心啲

joewalker    發表於 16-10-17 16:49

侯爵府

國民生產總值:20932

2015xmas

引用:Quote:cawakaka 發表於 16-10-14 17:42 jm

原帖由 DEVILY 於 16-10-14 發表
我、入秋後行,主要行屋企付近個山,熟練左先行其他,因為我行得超慢,有哮喘唔快得,呢排行多左已經好左 ...
hello ,又見到你喇jm.尋日我終於自己行山,點知今日就比屋企人鬧,sad.

子爵府

國民生產總值:14012

回覆樓主:

介紹你睇 oasistrek 頁,資料豐富,相靚
我地年年行山季節都行山,最緊要揀啱難度同距離,唔好令自己太辛苦
首推城門,龍脊,大潭,西貢就黃石去海下,清水灣五塊田一帶,元荃古道,東涌至大澳等

大宅

Lorican 發表於 16-10-14 19:06
hello ,又見到你喇jm.尋日我終於自己行山,點知今日就比屋企人鬧,sad.

...

我上星期都行左去藍地水塘,真係好靚好易行,睇吓幾時一齊行。一個人行係驚驚地。

:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

國民生產總值:4017

Letitgo 發表於 16-10-14 18:43
有,乜山都行下
簡單d既可去城門水塘,河背水塘咁

好靚好大自然呀!

大宅

...

妳1個人行邊個山?

珍珠宮

國民生產總值:39282

畀面勳章

回覆:有冇jm平時會行山

我同老公每個星期行一次山,呼吸下清新空氣!

大宅

國民生產總值:3311

有邊條路線易

應該好多

瑪瑙宮

國民生產總值:136254

...

一個女仔,平日行山,我驚。

最好有個伴。

子爵府

國民生產總值:11216

CINDYC 發表於 16-10-14 19:02
推介漁護署app郊野樂行, 由家樂徑(合適一家大小)到 比較難行路線都有

...

多謝推介

子爵府

國民生產總值:12811

sanjoe 發表於 16-10-14 18:54
每個星期行城門水塘

城門水塘會否多馬騮?

水晶宮

國民生產總值:50441

動物勳章

引用:Quote:cawakaka 發表於 16-10-14 17:42 jm

原帖由 CINDYC 於 16-10-14 發表

...
thx

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎