用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 873|主題: 897854

請教lunch buffet 二選一

別墅

國民生產總值:938

BKXmas勳章

喜來登: the cafe
海景嘉福: cafe on m
謝謝你們

男爵府

國民生產總值:7044

BKXmas勳章

Cafe on M

彩鑽殿

國民生產總值:776919

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:請教lunch buffet 二選一

The cafe

大宅

國民生產總值:3076

BKXmas勳章

回覆樓主:

HKTV有海景嘉福超级優惠價

別墅

國民生產總值:938

BKXmas勳章

yucl_hk 發表於 16-10-14 19:29
HKTV有海景嘉福超级優惠價

只限星期一至五

子爵府

國民生產總值:11220

BKXmas勳章

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:6276

玩具勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

海景嘉福未食過,唔評論。
喜來登,上星期至食過,除了有蠔外,我覺得其他野,尤其熱盤少選擇兼麻麻地,不過蠔都唔見肥美,總括一句: 不推介。

彩鑽殿

國民生產總值:613472

FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Sheraton

大宅

國民生產總值:2887

BKXmas勳章

海景嘉福食過dinner buffet, 地方舊(好暗),職員唔專業,野食唔新鮮。

Sheraton 食過lunch buffet,地方靚(似番間酒店),食物靚(外表),ok好食,但唔多野食。

wcpcelia    發表於 16-10-16 10:17

伯爵府

國民生產總值:17699

BKXmas勳章

引用:喜來登: the cafe海景嘉福: cafe on m 謝

原帖由 Winnietree 於 16-10-14 發表
謝謝你們
The cafe

珍珠宮

國民生產總值:44168

2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

食過嘉福嗰個,一般啦!

男爵府

國民生產總值:8145

BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

海景嘉福

侯爵府

國民生產總值:21675

BKXmas勳章

Winnietree 發表於 16-10-14 18:04
謝謝你們

The cafe

大宅

國民生產總值:3812

BKXmas勳章

回覆樓主:

2間都食過,I prefer cafe on m
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎