用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 23|主題: 48974

有無揾黃健新開刀媽媽?

複式洋房

國民生產總值:108

如題,可以分享下經驗。手勢ok?傷口會唔會痛好耐?

複式洋房

國民生產總值:419

回覆樓主:

我都想知黃醫生如果去法國, 住大房開刀加ma醉師加兒科醫生全包大約幾錢到?

別墅

國民生產總值:929

tracytsang2014 發表於 16-10-14 21:01
我都想知黃醫生如果去法國, 住大房開刀加ma醉師加兒科醫生全包大約幾錢到?
...

我2月揾佢開刀,佢叫我埋單預5萬左右

別墅

國民生產總值:761

我搵左佢黎緊11月開刀,我都好想知佢手勢點

複式洋房

nanabee0728 發表於 16-10-15 08:05
我搵左佢黎緊11月開刀,我都好想知佢手勢點

到時分享下

別墅

國民生產總值:913

我剛9月中搵黃醫生開刀,手勢好好,傷口一d都吾痛,當晚麻醉藥開始過,小腹位開始怨痛,以為係傷口,摸落原來係子宮收縮痛,忍少少痛大力按下,都接受到,2個鐘後姑娘會黎塞止痛藥,好勁,好快就吾覺個少少痛添,仲有吊住個袋鹽水袋內有止痛藥好重要,令到傷口一d都冇痛過。跟著睡到第二天,要嘗試落床有d驚驚,收腹帶好重要,一落地有扯一扯,同裡面d野歸位既感覺。其實吾算得上痛,跟著行去睇bb,因要行段路,有d墮咁,用手按實托一托會好d。之後都冇痛過。埋單$46300

別墅

cfnand 發表於 16-10-19 22:31
我剛9月中搵黃醫生開刀,手勢好好,傷口一d都吾痛,當晚麻醉藥開始過,小腹位開始怨痛,以為係傷口,摸落原 ...

多謝你分享啊,我黎緊11月都搵左黃醫生開刀,睇完你都安心d. 請問你邊間醫院啊

複式洋房

我剛9月中搵黃醫生開刀,手勢好好,傷口一d都吾痛,當晚麻醉藥開始過,小腹位開始怨痛,以為係傷口,摸落原 ...

想請問$46300, 係咪法國醫院住大房? 包開刀,ma醉師,兒科醫生呢?

別墅

法國醫院,3人房窗口位

別墅

tracytsang2014 發表於 16-10-20 00:14
想請問$46300, 係咪法國醫院住大房? 包開刀,ma醉師,兒科醫生呢?

全包哂,呢個數係比哂就可走人

別墅

國民生產總值:929

多謝分享!我下年2月都揾黃醫生開刀

複式洋房

cfnand 發表於 16-10-20 08:07
全包哂,呢個數係比哂就可走人

thanks !

別墅

黃醫生介紹既女兒科醫生,好細心,解釋詳細,好好人

別墅

cfnand 發表於 16-10-20 15:36
黃醫生介紹既女兒科醫生,好細心,解釋詳細,好好人

女兒科醫生係咪法國醫院架?我book左佢係仁安生,唔知係咪都係佢唸
呢?

別墅

nanabee0728 發表於 16-10-20 16:12
女兒科醫生係咪法國醫院架?我book左佢係仁安生,唔知係咪都係佢唸
呢?
...

應該係,好似姓鄺

複式洋房

多謝你詳細分享,我仲考慮緊邊間醫院好。法國醫院鼓勵喂人奶㕧?你幾多日出院?

別墅

yc1129 發表於 16-10-21 12:38
多謝你詳細分享,我仲考慮緊邊間醫院好。法國醫院鼓勵喂人奶㕧?你幾多日出院?
...

好多人都話法國吾鼓勵人奶,但我個人覺得姑娘好有心機教,我見有d新手媽媽吾識餵,想放棄,姑娘都主動鼓勵及教授。上一胎3年半前都係法國,感覺d姑娘係好快就叫你補奶粉,今次相比,好吾同,姑娘態度好好,同媽媽多互動左,去傾計

別墅

yc1129 發表於 16-10-21 12:38
...

4日3夜出院

大宅

國民生產總值:1551

4萬幾咁平(emoji)我2012年問黃醫生叫我預5萬3
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎