用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婆媳關係 今日: 15|主題: 25182

del

男爵府

國民生產總值:7646

BKXmas勳章

del

王國熱話
患左驚恐病好down好困擾
我想問大家有無香港區教會同團契既資料...
如何搵教會認識基督教?
(轉貼) 羅馬聖母大殿 疑發現聖伯多祿遺骨

大宅

國民生產總值:2872

BKXmas勳章

第一

王國會長

國民生產總值:46086

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 我的育兒心得勳章 月餅勳章 趣教勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Please do not quote any information posted by fungwongphie.

大宅

國民生產總值:1714

BKXmas勳章

回覆:Arrin 媽媽之 咒怨第N 集伽倻王的誕生

子爵府

國民生產總值:14843

BKXmas勳章

嘩~~~~咁快就哈佬喂~~~一陣嚇到關公嬰夜晚發惡夢~~~~

子爵府

國民生產總值:11294

BKXmas勳章

伽倻王....

男爵府

國民生產總值:8575

BKXmas勳章

伯爵府

國民生產總值:16782

BKXmas勳章

我等著你回來......我等著你回來.

別墅

國民生產總值:525

BKXmas勳章

回覆:Arrin 媽媽之 咒怨第N 集伽倻王的誕生

珍珠宮

國民生產總值:35573

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

謝遜金毛獅王

笑死我

男爵府

BKXmas勳章

之後條姑丈又多口問係咪幫關公嬰報九龍塘既學校~我地幾經解釋絕對無呢回事~

好啦有餸到,開飯啦,99又嚟啦~突然間講:咁第時返學坐校車囉喎~(吓?校車???)天水圍出去咪好早起身囉?要唔要7點出門口?(吓?去邊呀??)九龍塘返屋企要幾耐...[完全九唔搭八啦!] 我放棄咗無答佢了。

成晚最慘係關公嬰,不停被叫名過百次,不停被影相,不停被抱~

又唔識抱人,成晚搶住我個女。好煩,見我女識做靚靚動作,成晚問我女靚唔靚,整!睇見你尊容飽晒啦,煩咗兩個半鐘...我女最後推開佢!(做得好好!)

我老公已經變咗種~變咗黑人了,已經黑面黑到只見到眼白。

之後返屋企,老公講咗句:老婆,今日辛苦你了。
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

BKXmas勳章

美菲絲 發表於 16-10-14 19:40
嘩~~~~咁快就哈佬喂~~~一陣嚇到關公嬰夜晚發惡夢~~~~

好彩關公嬰命大,無事
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

BKXmas勳章

美之選468 發表於 16-10-14 23:27
我等著你回來......我等著你回來.

sorry sorry 回了回了

子爵府

國民生產總值:11786

BKXmas勳章

最憎人咁遲
比我走左

珍珠宮

國民生產總值:46168

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

愛 我 就 別 傷 害 我

大宅

國民生產總值:2888

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:3856

BKXmas勳章

最憎d人遲到,重攪咸BB

男爵府

BKXmas勳章

豬吉 發表於 16-10-15 01:03
最憎人咁遲
比我走左

遲到仲要mi mi mo mo 先叫野食,至憎@

男爵府

BKXmas勳章

ngbetty01 發表於 16-10-15 11:31
最憎d人遲到,重攪咸BB

未喊既,扁咀想喊咁囉。

無咩事可以唔見佢地

侯爵府

國民生產總值:24498

BKXmas勳章

妖⋯無胃口啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎