用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 12|主題: 23620

你們的bb愛說話嗎?

珍珠宮

國民生產總值:35188

我細女2個月,好鍾意撩人講野,望住人ee 牙牙,好得意,同哥哥好唔同,同年紀時唔多出聲。

侯爵府

國民生產總值:24061

wow
你個BB好勁丫~
實在太可愛喇

複式洋房

國民生產總值:485

回覆樓主:

我囡囡又係兩個幾月,成日撩人講嘢,大人講一句佢又講幾粒音,仲成日甜笑,真係好鬼死冧

侯爵府

國民生產總值:22407

好犀利吖,兩個月就咁鐘意撩人講嘢喇

大宅

國民生產總值:1528

我細B兩個月都成日gu gu gu un gu 咁

男爵府

國民生產總值:8030

我個仔3個月時都係咁吖~好似成日撩人講野咁,好搞笑。

水晶宮

國民生產總值:61676

好得意吖,愛說話BB惹人鐘意。

複式洋房

國民生產總值:373

我個女兩個月都係成日撩人講野,每次瞓醒望住啲轉轉玩具就瞓喺床不停講野同開心笑足一個半小時,婆婆成日話佢睇得好遠,因為對住隔四、五尺遠既工人姐姐都好有反應。

洋房

國民生產總值:75

我阿仔一滿2個月就"依依牙牙"咁,口水多過茶,坐個巴士都要溝下隔離阿婆

男爵府

國民生產總值:9291

鍾意
成日呀一聲大聲叫人過去
再開始ee 丫丫撩人傾計
答下佢咀會笑

個半月大

大宅

國民生產總值:1714

我個仔兩個幾三個月都開始依依哦哦,有時用佢講既說話回應佢仲識笑。

而家就o黎五個月,佢見到D新o野會對住依依哦哦,好似記錄緊呢D o野係乜。

複式洋房

國民生產總值:109

我個女一個幾月已經成日撩人講野,唔理佢就越叫越大聲撩,直至我地理佢為止,跟著望住你依依我我,哈哈!

別墅

國民生產總值:705

坐月時半夜唔瞓要我同佢一齊咦咦哦哦呀

翡翠宮

國民生產總值:91926

你個bb性格比較活潑,開朗D其實都幾好

複式洋房

國民生產總值:135

我阿B都係2個㡬月開始un gu.,而家4.5月,喪叫,有人同佢講野就笑(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎