用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 30|主題: 112481

你地有無跟開d唔sell又好人既ba?

大宅

國民生產總值:1734

岩先放錯版
我岩先見有個POST講佢BA有咩promotion都會wtsapp比佢好羨慕!!! 我次次買親都唔同人,因為無個做得耐

你地有fd做ba都可以提供下,寧願去遠d買都唔想受ba氣

王國熱話
結婚睇清邊個係朋友
懷孕中,唔知邊間食煙吹d二手煙過來,好...
住屋問題
可以比d意見我嗎?我多心定真的?

大宅

國民生產總值:4994

有呀
個ba 好好 永遠都唔sell我
修完眉唔幫襯都冇黑面
黎緊有新野出已經叫佢幫我留定先
佢仲叫我等佢swatch whatsapp比我先決定

大宅

我是乖乖 發表於 16-10-14 21:46
有呀
個ba 好好 永遠都唔sell我
修完眉唔幫襯都冇黑面
這些機會都不屬於我的你ba係做咩brand

子爵府

國民生產總值:11490

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我個BA都超好,有咩第一時間通知我,而我只會搵佢次次落去搵佢,佢都主動同我落妝再化妝...等我試真d,有時都幾唔好意思

大宅

國民生產總值:1747

要買幾多野先有呢啲服務

大宅

那些花兒 發表於 16-10-14 23:06
要買幾多野先有呢啲服務

另外我想知你地收到sogo會有咩set未

大宅

國民生產總值:1512

Elements YSL個SA都好好,肯比sample

大宅

janice1226 發表於 16-10-14 21:49
這些機會都不屬於我的你ba係做咩brand

Dior

大宅

那些花兒 發表於 16-10-14 23:06
要買幾多野先有呢啲服務

真係唔多 我幫襯佢唔超過2000蚊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎