用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 85|主題: 79945

[手袋] 阿嬌的C

珍珠宮

國民生產總值:30604

好大個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 16-10-17 15:06

王國熱話
人肉霸車位 (北潭涌)
大家對於穿拖鞋同高跟鞋駕車
跑步討論區
想買部2手車操車

象牙宮

國民生產總值:240069

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:3930

24本來就好似個盒咁樣 適合高大 矮小用19好D

水晶宮

國民生產總值:51687

動物勳章

別墅

國民生產總值:611

KWOKPHOEBE 發表於 16-10-14 23:10
24本來就好似個盒咁樣 適合高大 矮小用19好D

But 19 is really small

大宅

hermylovers 發表於 16-10-15 00:33

咁樣無辦法啊!不過好奇怪 我用B30 K28就唔覺得大 之但係個C24一上身就大 唔明白點解

大宅

hermylovers 發表於 16-10-15 00:33

19OK啦 可以放銀包 手機 一個小化妝包 一包紙巾 實在唔得帶個老公出門囉

hahakk    發表於 16-10-15 16:45

子爵府

國民生產總值:11094

KWOKPHOEBE 發表於 16-10-15 08:53
咁樣無辦法啊!不過好奇怪 我用B30 K28就唔覺得大 之但係個C24一上身就大 唔明白點解
...

Me too~ 就算用K35 B35,着番修長D嘅衫加2吋鞋都冇問題,但個C24真的好大舊我用唔到,反而個Roulis 其實同C24 大小相差無幾,都可以用得靚。

wcpcelia    發表於 16-10-17 15:08

大宅

maggiejane 發表於 16-10-15 10:32
Me too~ 就算用K35 B35,着番修長D嘅衫加2吋鞋都冇問題,但個C24真的好大舊我用唔到,反而個Roulis 其實同 ...

禁止訪問

國民生產總值:1846

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎