用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 146|主題: 48913

巧驚呀,就尼36週,但阿囡今日明顯冇乜胎動

別墅

國民生產總值:619

平時阿囡轉得好勁,好密,但今日明顯少左好多喎,巧驚呀,要唔要入院睇下呢

大宅

國民生產總值:1561

Eggwong88 發表於 16-10-14 22:32
平時阿囡轉得好勁,好密,但今日明顯少左好多喎,巧驚呀,要唔要入院睇下呢 ...

立即入你生間醫院產前房檢查啦,寧願報錯案
之前有jm 試過
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12220498

大宅

國民生產總值:1561

回覆樓主:

如有懷疑,入院觀察,好過係屋企觀察,冇事最多白行一轉,有咩事呢度冇人可為你付任何責任,快D去吧!jm

大宅

國民生產總值:1018

回覆樓主:

你可以按下個肚先,睇下BB郁唔郁,我有時見BB唔多郁,都係按下个肚,醫生都係咁教我。

大宅

國民生產總值:1261

有懷疑就入院check下啦!博唔過!

別墅

我食嘢落肚,阿女又有郁喎,輕輕拍下個肚都有郁喎。

別墅

好彩阿女識比反應我。

水晶宮

國民生產總值:61494

如果太擔心,就要入院CHECK下。

子爵府

國民生產總值:11816

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果有擔心就入院檢查下

伯爵府

國民生產總值:17668

我都36w感覺無之前郁得甘勁,可能入面無咩位

別墅

andyan324 發表於 16-10-15 18:15
我都36w感覺無之前郁得甘勁,可能入面無咩位
你同我差唔多週數喎,我今日阿囡都有郁,但力度同密度真係同之前唔同,我上網查過話36週後唔會咁密同冇咁大力架喎,唔知係咪真架呢,我今阿囡已經郁左20次有多了。

伯爵府

國民生產總值:17668

Eggwong88 發表於 16-10-15 18:42
你同我差唔多週數喎,我今日阿囡都有郁,但力度同密度真係同之前唔同,我上網查過話36週後唔會咁密同冇咁大 ...

我無咩點數有feel 到打c egg就應該無野

大宅

國民生產總值:2561

回覆樓主:

因為佢大隻左,冇乜位轉,胎動少左係正常

別墅

係啦,比阿囡嚇屎,但好彩今日都時時感覺到佢郁,只係冇咁大力同埋密度冇之前咁多啫

大宅

國民生產總值:3122

Eggwong88 發表於 16-10-15 19:16
係啦,比阿囡嚇屎,但好彩今日都時時感覺到佢郁,只係冇咁大力同埋密度冇之前咁多啫 ...

係會無咁大力嘅,因為佢都無咩位郁了,但真係要密切睇住有無郁,3個鐘都無郁過就立即去急症,唔好等第二朝啦~

別墅

t08 發表於 16-10-15 22:32
係會無咁大力嘅,因為佢都無咩位郁了,但真係要密切睇住有無郁,3個鐘都無郁過就立即去急症,唔好等第二朝 ...
知道!多謝提醒
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎