用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 226|主題: 117402

[日本] 可否推介由布院合四大兩小的溫泉酒店

大宅

國民生產總值:4417

小朋友一個兩歲,一個五歲。。
有冇D可以自己一家人浸下同自己調水溫比小朋友玩下的哩?
不自駕的。。
謝謝

王國熱話
要來了....始終要來
8號風球99話要飲茶
其實係咪真係所有99都好難頂?
請教

大宅

回覆:ronaldlcm 的帖子

因為見到大部分遊記都係大人或較大既小朋友去。。
唔知係咪兩歲唔應該去哩。。:(

大宅

謝指教~

民房

國民生產總值:30

回覆 ronaldlcm 的帖子

Mujinzo - 私人風呂不錯

大宅

國民生產總值:2375

由布院別邸 樹吾錯,有私人風呂,可以自己調節水溫

大宅

ronaldlcm 發表於 16-10-14 22:52
小朋友一個兩歲,一個五歲。。
有冇D可以自己一家人浸下同自己調水溫比小朋友玩下的哩?
不自駕的。。

吾自駕都方便,可以係車站行去

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

cherry_ng_ 發表於 16-10-17 13:48

由布院別邸 樹吾錯,有私人風呂,可以自己調節水溫
我見到之前有人介紹好正咁呀..
請問你去邊到訂約幾錢呀?

我去佢官網睇, 一晚包兩餐2萬6 yen一個人!!! 嘩................
完全超超我budget...

大宅

我係樂天訂, 都好似差不多兩萬YEN一個人

大宅

別邸樹覺得太貴了..

現在在跟御宿仙壽EMAIL聯系訂房中..
看遊記都是2大2小的去住, 4個大人一間房真不知會如何哩..

大宅

我覺得BOOK兩間房好D, 因為溫泉酒店都係計人頭, 一間同兩間房價錢應該吾會差太遠

大宅

cherry_ng_ 發表於 16-10-18 13:38

我覺得BOOK兩間房好D, 因為溫泉酒店都係計人頭, 一間同兩間房價錢應該吾會差太遠
你啱呀...我問番仙壽, 原來兩間房一樣價, 咁我要兩間房了...
謝謝你~

珍珠宮

國民生產總值:39684

畀面勳章

8月住過花由,有shuttle bus 火車站接送,員工 nice 正,房好大

大宅

引用:8月住過花由,有shuttle bus 火車站接送,

原帖由 kristentam 於 16-10-18 發表
8月住過花由,有shuttle bus 火車站接送,員工 nice 正,房好大
見到你呢間好正。。不過完全out budget了。。
現在訂了仙壽,兩間房,四大兩細,包早晚加埋仔仔。。七萬二千yen。。

珍珠宮

國民生產總值:39684

畀面勳章

ronaldlcm 發表於 16-10-18 17:41
見到你呢間好正。。不過完全out budget了。。
現在訂了仙壽,兩間房,四大兩細,包早晚加埋仔仔。。七萬二 ...

Enjoy 。。我哋都中意由布院

試下食呢間,好味道

大宅

回覆:可否推介由布院合四大兩小的溫泉酒店

仙壽覆我,英文翻譯完全唔明:
三日月と満月の部屋を準備しています。
徒然のお部屋より満月のほうが少し広めの
おへやです。

請問有冇高手知點解呀?

子爵府

國民生產總值:14340

夏天玩到顛

睇下呢間啱唔啱budget?
由布院壽花山莊酒店 Yufuin Kotobuki Hananosho ことぶき 花の庄

大宅

國民生產總值:1037

回覆樓主:

我之前住'别庄今昔奄'very good,行去金鱗湖5-10分鐘,一泊兩食,有私人風呂,每人約20000円。

男爵府

國民生產總值:7469

回覆 kristentam 的帖子

我都有食,正
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎