用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

夫婦情感 今日: 15|主題: 36878

老公有椰菜花  

複式洋房

國民生產總值:461

BKXmas勳章

另一半有椰菜花,你地會點樣?他同我坦白佢有椰菜花,講冇做過對唔住我的事情,我好傷心,我好懷疑佢係咪做過對唔住我嘅事,我喊住咁問佢,佢話冇,喊住咁跪起度同我講佢由拍拖到結婚都冇做過對唔住我嘅野,佢見過醫生,醫生講除左透過性行為傳染,共用毛巾亦會傳染,我老公一直有去做gym,通常沖涼都會用gym房嘅毛巾,究竟佢係有對唔住我,定真係因為用其他毛巾感染到椰菜花?我真係好愛我老公,佢喊住咁跪起度同我講佢冇做過對唔住我嘅野個刻我得出佢係真心,但我又唔咁百分之一百肯定,依家得自己嘅時候我又會亂想野,我其實真係好辛苦,我唔知可以點?假設我老公真係有對唔住我,以後可以點一齊行?我依家仲放緊產假,bb就快出世,我唔知可以點?
椰菜花究竟算係嚴唔嚴重嘅性病?有冇得完全根治?影響程度有幾大?

憫母    發表於 16-12-21 10:47

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

男爵府

國民生產總值:5087

動物勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆:老公有椰菜花

sorry,多口問句,你大肚期間有冇同老公行埋或共用毛巾?如有,你要立即check check。

大宅

國民生產總值:3120

BKXmas勳章

回覆:車厘子bb 的帖子

首先妳自己去婦產科驗左先,怕妳受感染影響bb才最重要

大宅

國民生產總值:3120

BKXmas勳章

回覆:車厘子bb 的帖子

他可不可信容後先談吧!

複式洋房

BKXmas勳章

chitosefung 發表於 16-10-15 01:26
sorry,多口問句,你大肚期間有冇同老公行埋或共用毛巾?如有,你要立即check check。

...

有三次

複式洋房

BKXmas勳章

wubobo28 發表於 16-10-15 01:30
首先妳自己去婦產科驗左先,怕妳受感染影響bb才最重要

三次

大宅

國民生產總值:3205

BKXmas勳章

車厘子bb 發表於 16-10-15 01:41
三次

check左先講呢d啦. 再問醫生毛巾傳染機率有幾大?

http://www.chp.gov.hk/tc/content/9/24/1607.html

好似由性接觸先會感染倒喎

大宅

國民生產總值:2597

BKXmas勳章

回覆樓主:

我有個疑問,如果佢無對你唔住,有需要跪地加喊咩
好地地解釋唔得
超怪囉

thinkofthepast    發表於 16-11-13 19:50

侯爵府

國民生產總值:23427

BKXmas勳章

車厘子bb 發表於 16-10-15 01:41
三次

你快啲搵醫生 check下先

男爵府

國民生產總值:5087

動物勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆:老公有椰菜花

快d 去check 左先,希望冇感染。所有衣物分開洗,叫佢自己手洗,洗衣機要消毒一下。叫你老公出廳瞓地下,唔好理佢

大宅

國民生產總值:1839

BKXmas勳章

wubobo28 發表於 16-10-15 01:31
他可不可信容後先談吧!
CHECK 左個胎有無事先啦跟住,就唔好再聽副面既野,就信佢係真先啦
唔好影響陀BB既情緒

大肚婆,學下大事化小,小事化無
開開心心生完BB,坐完月,先好好去理呢件事啦

別墅

國民生產總值:760

BKXmas勳章

快d check下,如果中左,順產既話可能會影響bb
:-)

大宅

國民生產總值:2273

BKXmas勳章

現在重點關於性病問題 , 先處理好全家健康才重要。

唔發生都發生咗 , 患者心情都不好受, 更加須要有安慰 ,

理解做太太既超級擔心 ,希望保持冷靜平和,否則影響胎兒。

複式洋房

BKXmas勳章

cedarcone 發表於 16-10-15 02:15
現在重點關於性病問題 , 先處理好全家健康才重要。

唔發生都發生咗 , 患者心情都不好受, 更加須要有安慰 , ...

我都不知道該如何處理,我自己心理也很難受,可以一時樂觀,一時胡思亂想,我的情緒波動也很大

複式洋房

BKXmas勳章

Queeniebaby 發表於 16-10-15 02:05
CHECK 左個胎有無事先啦跟住,就唔好再聽副面既野,就信佢係真先啦
唔好影響陀BB既情緒

我好盡力去減低我對呢件事嘅負面思想,但有時得自己一個真係好難控制唔去亂想野,目前我地冇吵架,佢比之前對我更加好,更加呵護,暫時兩小口傾掂等報告出左先,私家有攞去化驗,政府d社會衛生科都抽左血去化驗

大宅

國民生產總值:1839

BKXmas勳章

車厘子bb 發表於 16-10-15 02:28
我好盡力去減低我對呢件事嘅負面思想,但有時得自己一個真係好難控制唔去亂想野,目前我地冇吵架,佢比之 ...
佢都知今次得到好大既教訓架啦~

公爵府

國民生產總值:26669

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

聽講如果廁所板有椰菜花箘,如廁時也可感染

大宅

國民生產總值:2140

BKXmas勳章

回覆樓主:

你送棵西蘭花俾佢

男爵府

國民生產總值:6695

BKXmas勳章

椰菜花喎,
講真,
話冇做過對唔住太太的事情,
我個人就點都唔信,
d男人點會話有,
除非佢自己想離婚,
否則係蛇咬都唔認!

不過如果佢有悔意,
你又愛佢,
咪諗下原諒1次lor

不過現在你body check和身子要緊,
呢d生完bb再諗啦

禁止訪問

國民生產總值:6439

BKXmas勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎