用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 536|主題: 868621

威露士十八本草洗髮水

珍珠宮

國民生產總值:38694

醒目開學勳章 畀面勳章

用過旅行裝,又幾好用喎,請問知唔知大支裝邊度買到?

男爵府

國民生產總值:7435

回覆樓主:

藥房有得買

珍珠宮

國民生產總值:42640

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,我都好鍾意呢隻洗頭水,但超市同大連銷店一直唔見有得賣,屋企附近藥房都唔見有!

伯爵府

國民生產總值:16442

2015xmas

次次買隱形眼鏡藥水都送架喎

別墅

國民生產總值:575

991129 發表於 16-10-15 09:03
係呀,我都好鍾意呢隻洗頭水,但超市同大連銷店一直唔見有得賣,屋企附近藥房都唔見有!
...

藥房有賣。我覺得rosemary最香

wcpcelia    發表於 16-10-15 18:46

大宅

國民生產總值:3960

灣仔街市藥房有得賣,琴日買左$48

珍珠宮

demii 發表於 16-10-15 09:13
藥房有賣。我覺得rosemary最香

咁我再去睇睇,唔該曬!其實唔知點解超市無?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

991129 發表於 16-10-15 13:07
咁我再去睇睇,唔該曬!其實唔知點解超市無?

要俾上架費架。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

Giant 發表於 16-10-15 14:01
要俾上架費架。

係,但其實佢本身都有賣沐浴露同其他清潔用品,咁點解單單係呢隻洗頭水唔上架呢?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

991129 發表於 16-10-15 14:18
係,但其實佢本身都有賣沐浴露同其他清潔用品,咁點解單單係呢隻洗頭水唔上架呢?
...

係啦,百佳有沐浴露賣,不過冇洗頭水
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

搵過屋企附近的藥房都冇

男爵府

國民生產總值:8867

邊隻潤?

男爵府

國民生產總值:9199

引用:藥房有得買

原帖由 傻Y頭 於 16-10-15 發表
藥房有得買
有冇樣睇下

珍珠宮

Giant 發表於 16-10-17 11:46
係啦,百佳有沐浴露賣,不過冇洗頭水
所以我一直唔明點解

男爵府

國民生產總值:7895

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

有陣時藥房門口有威露氏姨媽做promotion買滿200元送拖車及試用庄

水晶宮

國民生產總值:54065

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

呢隻洗頭水真係好用
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

子爵府

國民生產總值:10558

kkuen1992 發表於 16-10-15 13:04
灣仔街市藥房有得賣,琴日買左$48

請問灣仔近邊度? thanks.
我又喺用左試用裝幾好, 但揾過好多地方都買唔到

子爵府

國民生產總值:14695

Giant 發表於 16-10-15 08:24
用過旅行裝,又幾好用喎,請問知唔知大支裝邊度買到?好似偽大陸製造

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我想send e-mail問佢,但搵唔到公司web-site

大宅

國民生產總值:3960

灣仔道街市入面櫻島麵包隔離間藥房有
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎