使用意見

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:cattz288 發表於 16-10-15 10:04 同

原帖由 ANNY媽 於 16-10-15 發表
上親bk睇到新國民開鋪好無聊.例如今早有個胸好多乜乜乜!胸都攞出嚟!!仲有咩5講得!!!
...
講下自己/家人得野,下下又比人圍,什麼男人老狗........我都廢事出些用心,有深度,大家可討論的 post.....

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-10-15 10:26
之前發生過問題,經爭取後已得到平反,亦希望及相信版主有操守。 不過有啲前度(唔知係咪真係前度定仲係現 ...

以前邊個版主打邊個版主,其實我都無咩留意既,所以以前既版主我就唔評論喇。只係記得ROSE、召藥師(以前見佢

成日發表野同答野架,而家少見左)同3E呀咁,佢地都係好好架。

而家,有時我都會留意下邊位版主移POST既,我諗係有D版主當值時比較好人,會有等待,但有D版主當值時,就比

較強硬,一見既移或一見舉報即移咁囉。

我諗係D有心人裝無心人多D。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

其實呢單野咁大鑊,比人係自由討論一下都無可口非,根本好多事情都同時事息息相關,泰王駕崩其實都係時事啦,兩個青年議員辱罵全球華人咁大件事,我見自由冇人講,仲諗乜bk jm 一d 都唔關心天下事?希望bk 管理員做野唔好咁死固固

HappyHappyMa    發表於 16-10-15 11:50

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

my005 發表於 16-10-15 10:39
以前邊個版主打邊個版主,其實我都無咩留意既,所以以前既版主我就唔評論喇。只係記得ROSE、召藥師(以前 ...
你所提及的幾位,我都贊同你所講的。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Dwmn 發表於 16-10-15 10:32
唔知係咪上次開 post 暗示我舉報佢之後係度串串貢個位

如果係,其實我 ...

無睇嗰個POST呀,因為早排我唔係咁得閒,我無上咁多黎。係佢引用我咋。

返你吖﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大力大力 發表於 16-10-15 10:36
講下自己/家人得野,下下又比人圍,什麼男人老狗........我都廢事出些用心,有深度,大家可討論的 post.... ...
圍你嘅post可以放兩三日,其他人比人圍,好快就post都唔見埋

子爵府

引用:Quote:李家承 發表於 16-10-15 09:36 我都

原帖由 piv 於 16-10-15 發表
搬走唔緊要,但要一視同仁。
初時都唔知發生咩事,而家見你個post 都明左9成。

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-10-15 10:18
我又唔同意你喎,唔係個個時政post都即移個喎!時間上有時係有差異
所以我有講, 移就一定移,無論立場,是夠噁夠牌主快手,快慢是也。

禁止訪問

侯爵府

講下自己/家人得野,下下又比人圍,什麼男人老狗........我都廢事出些用心,有深度,大家可討論的 post.... ...
你真係箭把,你啲fans真令人大開眼界,啲針對post可以擺成千年都唔搬
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

MsBusy 發表於 16-10-15 10:43
圍你嘅post可以放兩三日,其他人比人圍,好快就post都唔見埋

係大力伯伯去到邊都比d人target 住, 甚至開post 歌頌呀伯伯
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

子爵府

scheong 發表於 16-10-15 09:17
鬧689無事!

鬧人地女神喎,留毛等移post!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

claudia 發表於 16-10-15 10:04
唔清楚選佢地的係乜人。其實我無乜關心選舉,政治冷感。
只偶然睇過一次姓游選前訪問,當然見佢細路女但談 ...

係喎,小學雞得好緊要

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

SillyU 發表於 16-10-15 10:50
你真係箭把,你啲fans真令人大開眼界,啲針對post可以擺成千年都唔搬

堅5明咬住5放....5攰5悶個下好野
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

伯爵府

月牙兒♡ 發表於 16-10-15 09:04
我就喺呢度鬧衰鬧臭游蕙禎,梁頌恆! 你兩隻係食屎狗! 一個係臭八,一個係廢柴!
...

齊齊鬧!

子爵府

老翻太太 發表於 16-10-15 09:33
果兩隻野嘅出現唯一嘅好處係:完美演繹左真普選嘅惡果,比好多當初支持普選嘅人mark大眼睇清楚,未見其利, ...

已是國際笑話

伯爵府

其實我都鍾意睇你post
當係一個分享
但班瘋婦好似未食藥咁
幫下口仲話人鐵粉

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:good_pig 發表於 16-10-15 10:27 咁

原帖由 DoReMi媽媽 於 16-10-15 發表
我冇投訴BK版規,只係回你開時政舖原來係講學校, 咁其實講游蕙禎都係講品德啫。 ...
都岩

首頁

尾頁

跳至