用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 444|主題: 129552

[日本] 難波東方deluxe triple room

大宅

國民生產總值:1377

BKXmas勳章

請教大家:
訂唔到Swissotel三人房,難波東方房間OK嗎?
南海電鐵邊個出口最近?
如果搭地下鉄,應該係難波站定日本橋近啲?
應該搭咩去京都同奈良?

有冇JM住過可以share下?唔該曬

王國熱話
Bb 床除左Stokke 果張, 仲有咩好介紹呢
想買chicco/graco網床,請問邊款好用同邊度...
紫外線消毒器邊部好?
有冇媽咪系用緊babysing的bb車?

男爵府

國民生產總值:9810

BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

我下個月去住呢間都想知

大宅

BKXmas勳章

ChingyanPang 發表於 16-10-15 11:08
我下個月去住呢間都想知

我2017年住,JM下個月住完可以開心share下嗎

男爵府

麵包 發表於 16-10-16 01:47
我2017年住,JM下個月住完可以開心share下嗎

好,我月尾回來報料

男爵府

國民生產總值:6988

BKXmas勳章

麵包 發表於 16-10-15 10:00
請教大家:
訂唔到Swissotel三人房,難波東方房間OK嗎?
南海電鐵邊個出口最近?

上年住過難波三人房, 南海出行幾分鐘, 地點一流, 方便開餐, 房間三張床仲有位放檯, 沙發。

子爵府

國民生產總值:10744

BKXmas勳章

非常方便

大宅

BKXmas勳章

--得得B-- 發表於 16-10-16 19:27
上年住過難波三人房, 南海出行幾分鐘, 地點一流, 方便開餐, 房間三張床仲有位放檯, 沙發。
...

請問如果搭地下鉄,應該係難波站定日本橋近啲?
另外,知唔知應該搭咩去京都同奈良呀?

大宅

BKXmas勳章

ChingyanPang 發表於 16-10-16 09:29
好,我月尾回來報料

麻煩晒
玩得開心啲

男爵府

麵包 發表於 16-10-16 20:27
麻煩晒
玩得開心啲

不用客氣大家分享下

男爵府

國民生產總值:6988

BKXmas勳章

麵包 發表於 16-10-16 20:25
請問如果搭地下鉄,應該係難波站定日本橋近啲?
另外,知唔知應該搭咩去京都同奈良呀?
...

我唔識答你, 我自駕, 你上Google Map查吓

男爵府

ChingyanPang 發表於 16-10-16 09:29
好,我月尾回來報料

今日啱啱落機到左酒店,南海電鐡北出囗行唔駛5分鐘就到,地點食野勁方便,樓下任你揀食咩好多選擇,但買野就要去心齋橋個邊,如洒店行去心齋橋都係5-10 鐘左右.酒店(emoji)面都算實用,有梳化同空氣清新相,我2 個喼可以一齊打開,廁所都大又光猛,值得(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎