用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

家庭健康 今日: 6|主題: 547

有無人食過高奧米加3既魚油丸?

複式洋房

國民生產總值:280

BKXmas勳章

魚油丸分兩種
1種係普通魚油丸 (平價)
另1種係高價魚油丸(提鍊到奧米加3較多)
自己食過平價魚油丸,一日最多食到兩粒魚油丸(共2000mg魚油) (超過就唔消化)
為左食多D 奧米加3, 唯有食高價高奧米加3魚油丸
請問有無人食過高價高奧米加3魚油丸?
比食平價魚油丸既效果無分別?

王國熱話
devil daughter
大家仲有無返母校?
Band 2校考第一,公開試大概咩成績?
大家有冇幫仔女改名既煩惱?

複式洋房

國民生產總值:280

BKXmas勳章

係咪無人食過高價高奧米加3果種?

複式洋房

國民生產總值:206

BKXmas勳章

回覆:llxp 的帖子

我只能夠講我宜家食緊架呢只吾錯,如选取都可用以下分別,魚油要分提取魚油架魚種,最好吾好要大魚因佢係食物鏈高层污染比較大,要睇魚油架純度高吾高有無杂貭,DHA同EPA架比例係幾多,當然不能買一D透明樽架魚油其實魚油架保存係吾可以受光。

禁止訪問

國民生產總值:48

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:995

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:531

BKXmas勳章

複式洋房

國民生產總值:400

究竟邊隻好啊?我自己都想買~~

大宅

國民生產總值:4180

BKXmas勳章

我吃gnc triple strength...
我觉得好。
包容等于接受不同的观点和意见。

但愿人世间有
多一点包容,少一份执著。
多一丝关怀,少一些嗔怒。

複式洋房

國民生產總值:452

思璇的家 發表於 16-10-16 13:07
我只能夠講我宜家食緊架呢只吾錯,如选取都可用以下分別,魚油要分提取魚油架魚種,最好吾好要大魚因佢係食 ...
哦~

禁止訪問

國民生產總值:66

禁止訪問

國民生產總值:111

回覆樓主:

禁止訪問

國民生產總值:75

禁止訪問

國民生產總值:60

禁止訪問

國民生產總值:105

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎