用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 218|主題: 117491

[其他] 訂房後,平咗,取消再訂…

男爵府

國民生產總值:5672

hotels網 訂房後一星期,見到平咗(又係酒店網,同日期同一間酒店),咁重新訂,取消舊的

又一星期,又平咗,又訂過…

係未匯率變,價又變?
不過訂又取消,驚亂無咗張單

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

翡翠宮

國民生產總值:87396

引用:hotels網+訂房後一星期,見到平咗(又係酒店

原帖由 心大心細 於 16-10-15 發表
hotels網 訂房後一星期,見到平咗(又係酒店網,同日期同一間酒店),咁重新訂,取消舊的

又一星期,又平咗 ...
係因匯率問題,最近外幣 exchange rate 跌緊!

我成日cancel 又book,有時仲同一hotel訂唔同period (因行程未定)!

穩陣就出發前一星期直接contact 洒店confirm!

男爵府

木土土 發表於 16-10-15 12:05
係因匯率問題,最近外幣 exchange rate 跌緊!

我成日cancel 又book,有時仲同一hotel訂唔同period (因行 ...

謝謝!

男爵府

國民生產總值:8695

我之前係agoda 訂左出年農曆年假韓國酒店,出年1月中先過數,後來check下,agoda竟然平左$200,取消原本既再book,點知幾分鈡后又平多$50,又再取消又再book,總共平左$250,一月中過數前玩幾多次都不收任何費用的。

男爵府

abinayams 發表於 16-10-15 13:13
我之前係agoda 訂左出年農曆年假韓國酒店,出年1月中先過數,後來check下,agoda竟然平左$200,取消原本既 ...

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎