用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 15|主題: 243260

買枕頭問題

大宅

國民生產總值:3568

朋友上星期買左$899的siXXmax牌子的枕頭,佢訓左一星期仍然肩頸痛,你估有無得帶埋張單攞返去換/退貨? 我唔忍心看著朋友俾咁多錢買枕頭仍然訓得唔舒適~有無人試過成功換枕頭?

王國熱話
斷斷續續出風癩,點解夜晚瞓著仲出多啲...
濾水器,邊個好?
經常流鼻血,煲咩飲可以醫治?
箍牙一問

水晶宮

國民生產總值:70814

蚊姐,用過瞓過可以換要你開先得朋友架野五忍心等你送

別墅

國民生產總值:935

回覆:買枕頭問題

瞓過嘅枕頭一定無得換啦。

大宅

國民生產總值:3568

李家承 發表於 16-10-15 17:22
瞓過嘅枕頭一定無得換啦。

唉~真係要硬食個唔舒適的枕頭

珍珠宮

國民生產總值:44321

sure not

男爵府

國民生產總值:6424

動物勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

我之前買左張c連床肉成皮野訓左成個月都見腰酸骨痛!新野有時係要重新適應下架!宜家我覺得ok,冇哂問題!!

大宅

國民生產總值:2292

蚊毛 發表於 16-10-15 12:20
朋友上星期買左$899的siXXmax牌子的枕頭,佢訓左一星期仍然肩頸痛,你估有無得帶埋張單攞返去換/退貨?:thin ...

你打電話去間舖度問,有可能有30包換保證

大宅

國民生產總值:4738

買過雅芳婷既枕頭博士那款
店員講過新買會有外套俾
回家試用後仍覺唔多舒服
只是外套無拆,就可以更換
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎