用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 5640|主題: 928445

請大家俾D提議我

男爵府

國民生產總值:9249

大廚勳章 BKXmas勳章

話説家中寶貝女下星期17歲生日,難得果日佢唔洗補課補習可以凖時放學,我同佢Daddy 諗住同佢食個Fine Dinning, 放學後回家等佢著靚靚先去食個生日飯, 大家有冇啲好提議俾我呀budget 约$2500左右吖

伯爵府

國民生產總值:15534

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

Buffet

大宅

國民生產總值:2355

BKXmas勳章

Morton, oyster bar

大宅

國民生產總值:2018

BKXmas勳章

回覆樓主:

mandarin grill n bar... 不過3個人可能要3千幾。但我覺得可以比多少少錢試下呢間。你可以上佢個website度睇。有晒menu。

佢個帶子好好食的。不過唔知係咪轉左menu。唔知宜家仲有冇。

珍珠宮

國民生產總值:33256

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

張胡太太 發表於 16-10-15 13:02
話説家中寶貝女下星期17歲生日,難得果日佢唔洗補課補習可以凖時放學,我同佢Daddy 諗住同佢食個Fine Dinni ...

驚佢係屋企食慣好野,出街食唔落。

男爵府

國民生產總值:9249

大廚勳章 BKXmas勳章

dingkulababy 發表於 16-10-15 15:18
mandarin grill n bar... 不過3個人可能要3千幾。但我覺得可以比多少少錢試下呢間。你可以上佢個website度 ...

Thanks呢間有朋友推介呀,不過想揾返九龍區,而家諗緊Harlan's, Hugo or Gaddis, 阿女同我都鍾意法國莱

大宅

國民生產總值:2573

BKXmas勳章

回覆:請大家俾D提議我

Epure 海洋中心。個人覺得好正

大宅

國民生產總值:4254

BKXmas勳章

張胡太太 發表於 16-10-15 15:30
Thanks呢間有朋友推介呀,不過想揾返九龍區,而家諗緊Harlan's, Hugo or Gaddis, 阿女同我都鍾意 ...

我個人認為 Harlan' 麻麻
wooloomooloo?

wcpcelia    發表於 16-10-15 18:35
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎