用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 55|主題: 59380

使用瘋狂集運後感想  

大宅

國民生產總值:3123

BKXmas勳章

長乘闊乘高除9000 好抵用呀! 送貨準時第二日就到應該會再用
入倉唔駛入單自動會update

王國熱話
GPA 1.8的成績?
你地有無覺得邊個女人靚得過李+因?
可以給我一點鼓勵嗎?
終於踏入了30歲,心情好複雜同唔開心

伯爵府

國民生產總值:16688

BKXmas勳章 2017媽媽節

大宅

國民生產總值:3123

BKXmas勳章

引用:長乘闊乘高除9000 好抵用呀! 送貨準時第二

原帖由 hijk001 於 16-10-15 發表
長乘闊乘高除9000 好抵用呀! 送貨準時第二日就到應該會再用
入倉唔駛入單自動會update
多得呢度有c9講我先認識到瘋狂集運
真係我都有啲瘋狂

複式洋房

國民生產總值:354

BKXmas勳章

侯爵府

國民生產總值:20721

BKXmas勳章

回覆樓主:

我今次都用,寄緊一大堆食品過去。

別墅

國民生產總值:961

BKXmas勳章

回覆樓主:

我啱啱淘左組裝鞋架,單边135cm, 間間一係話唔送,一係話計體積重,好貴,呢間都係計體積重,但除9000,運費hk$29.5, 好平,又快又交帶,好正。

男爵府

國民生產總值:7893

BKXmas勳章

我也成功用了第一次,有個自提點離我家不遠,所以試用。

不錯,夠快,夠平,除了自提點在商場裏面比較隱蔽的位置第一次要找找外,其他都滿意。

喜歡他們不用您入快遞單資料,方便。希望他們繼續維持低收費但便捷的服務,另外靠近我家的自提點keep住要做!

大宅

國民生產總值:2373

BKXmas勳章

真系俾醒目既淘友用既集運.總之大家老老實實寄貨,咪多口,寄到又快收到就得

成鬼日要問既,寧願少做一單,費事做左槍頭鳥!

前幾日買個電蘇刨,個賣家見到係集運,即話唔發貨.我話尼間唔係官集,晤會退貨.

後來先講俾我話俾好多港客玩死,官集拒收,差D黑名單,後來佢話以後港客買貨指定只去尼間!

淘寶俾班小學鷄港客玩死,真係見港客運路行

男爵府

國民生產總值:8722

BKXmas勳章

請問瘋狂集運是否只有自取點? 如果集運到荃灣大件傢俱點計算???
謝謝

別墅

國民生產總值:537

BKXmas勳章

lyh80115 發表於 16-10-21 18:26
我今次都用,寄緊一大堆食品過去。

食物可以送香港?

侯爵府

BKXmas勳章

Lily123456 發表於 16-10-25 00:21
食物可以送香港?

呢間可以

伯爵府

國民生產總值:15691

BKXmas勳章

係咪要買三十公斤以上先抵呀

大宅

BKXmas勳章

尼間個叫得瘋狂就要信,自己睇網頁,識字既都明係乜野,心照就得啦!
個D掛羊頭賣狗肉者,睇過D苦主既帖,自己執生.

淘宝買野有心理準備全軍復沒就無壞啦!

想全保就行開D!

大宅

國民生產總值:3511

BKXmas勳章

sohato 發表於 16-10-25 12:37
尼間個叫得瘋狂就要信,自己睇網頁,識字既都明係乜野,心照就得啦!
個D掛羊頭賣狗肉者,睇過D苦主既帖,自己執 ...

未用過,曾經中伏?

別墅

國民生產總值:901

BKXmas勳章

請問一下, 岩岩試用呢間, 昨晚佢網頁顯示"到達自取點", 但到依家無任何通知:email, sms, whatsapp, 咁即係已經有得拎, 定係要等佢有通知先得

洋房

國民生產總值:40

BKXmas勳章

請問大陸倉簽收左, 會幾時update ??

珍珠宮

國民生產總值:34081

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wovoe 發表於 16-10-26 13:59
請問一下, 岩岩試用呢間, 昨晚佢網頁顯示"到達自取點", 但到依家無任何通知:email, sms, whatsapp, 咁即係 ...
佢係 email 通知架,你睇下會唔會落左去垃圾桶。再唔係咪打電話去自提點問下囉。

珍珠宮

國民生產總值:34081

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pigmamaki 發表於 16-10-26 15:58
請問大陸倉簽收左, 會幾時update ??
通常幾個小時。

侯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

琴日發貨,而家仲未送到,blacklist,哈哈
我已被寵壞了,今發後至已經唔滿意。

大宅

BKXmas勳章

回覆 wovoe 的帖子

網頁話到左就可以取.有時 email 同 whatsapp 唔可靠.
我次次6點前俾錢 ,第日中午3點半就到左港島自提點-系屋企樓下,
次次都糸提左貨後個零鐘先有 email ( email 實有) 但 whatsapp 唔系次次

甪開佢 自己跟緊D就得啦! 同一自提點,算系快.

不過有D公用自提點系好好服務

例如以前太古個位阿姐,灣仔洛陽閣個位阿姐,服务好好,次次 whatsapp 比集運快四伍個鐘,周時提左貨-集運都無聲氣.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎