用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1492|主題: 870000

瞓晏覺

複式洋房

國民生產總值:413

大家周末會唔會瞓晏覺?平時返工唔覺咁眼瞓,周末就去到呢 d 時間好似特別眼瞓。。。

子爵府

國民生產總值:10345

秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆樓主:

哈哈,我相反,日日返工下午呢個時候最眼訓,六日係屋企好relax, 冇睡意

lovingfridayli    發表於 16-10-15 15:41

珍珠宮

國民生產總值:41281

biothermus 發表於 16-10-15 15:25
大家周末會唔會瞓晏覺?平時返工唔覺咁眼瞓,周末就去到呢 d 時間好似特別眼瞓。。。 ...

正準備

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

國民生產總值:31161

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:瞓晏覺

個死佬到依家都未瞓醒,佢沒有瞓晏覺呢回事。(昨晚正常時間瞓)

子爵府

國民生產總值:11572

引用:大家周末會唔會瞓晏覺?平時返工唔覺咁眼瞓

原帖由 biothermus 於 16-10-15 發表
大家周末會唔會瞓晏覺?平時返工唔覺咁眼瞓,周末就去到呢 d 時間好似特別眼瞓。。。 ...
我都係, 一放假實訓晏覺

別墅

國民生產總值:841

5R2H 發表於 16-10-15 15:28
哈哈,我相反,日日返工下午呢個時候最眼訓,六日係屋企好relax, 冇睡意

我都係

伯爵府

國民生產總值:17804

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

剛瞓左1個鐘. 平時晨咁早起身煮早餐洗野抺野. 都星期六下午就自動無電要去叉一下

珍珠宮

國民生產總值:42757

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如果唔出街係……會

珍珠宮

國民生產總值:45329

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

放假唔瞓晏覺唔似放假

大宅

國民生產總值:1930

回覆:瞓晏覺

下午會仲好訓過晚上!

大宅

國民生產總值:4024

angelacch 發表於 16-10-15 15:42
放假唔瞓晏覺唔似放假

認同, 啱啱(emoji)中咗一個鐘,好舒服
放假最鍾意瞓晏覺, 特別瞓得淋

angelacch    發表於 16-10-15 16:22

男爵府

國民生產總值:7536

放假特別眼訓

男爵府

國民生產總值:6099

認識瑞士牛牛第二回

我返工才眼瞓!

珍珠宮

國民生產總值:30710

環保接龍勳章

星期六通常好晏先起身
人生本是苦

翡翠宮

國民生產總值:79295

熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

一定會,實在太攰
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

複式洋房

國民生產總值:413

KarenC 發表於 16-10-15 15:58
星期六通常好晏先起身
周末都係七八點醒咗。。。

男爵府

國民生產總值:8153

畀面勳章

星期六、日都會補眠

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎