用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 457|主題: 869405

iPhone 6制式

男爵府

國民生產總值:5916

請問有冇人知右上角%標誌隔離個附號係咩嚟?點整返走呀?唔小心整到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1570

回覆:iPhone 6制式

係咪指有個鎖個個?
個個係鎖定屏幕唔好轉打橫,如果唔鎖定你部機打橫佢個mon會跟著轉打橫。
想取消就係最底向上掃一掃,會出現個快鍵,熄左個鎖定就可以

大宅

國民生產總值:2453

最關心BB問題熱投勳章

引用:請問有冇人知右上角%標誌隔離個附號係咩嚟

原帖由 fatfatlam 於 16-10-15 發表
請問有冇人知右上角%標誌隔離個附號係咩嚟?點整返走呀?唔小心整到
右邊哩個?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

GOGOASIA 發表於 16-10-15 15:37
係咪指有個鎖個個?
個個係鎖定屏幕唔好轉打橫,如果唔鎖定你部機打橫佢個mon會跟著轉打橫。
想取消就係最 ...

係呀!唔該晒!試吓先

wcpcelia    發表於 16-10-15 18:37

男爵府

momobbbbb 發表於 16-10-15 15:37
右邊哩個?

得啦!唔該晒(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎