黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 647|主題: 870132

Asia Miles 積分上月剛到期忘記換, 有何方法免費追回?

別墅

國民生產總值:686

認識瑞士牛牛第一回

問咗熱線收費用好貴, 有特別方法嗎?

請教, 謝謝!

別墅

國民生產總值:549

回覆樓主:

咁過左期又可以免費追返既話,咁根本唔需set個期限啦,如同月經post過期coupon可唔可以用到一樣

別墅

國民生產總值:686

認識瑞士牛牛第一回

yyivy 發表於 16-10-15 16:29

請教, 謝謝!

好多信用卡都有1個月Grace period, 加上我都用咗佢近十幾年啦

版主

國民生產總值:97348

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

自己過期,得兩條路,一係求情一係發爛咋

子爵府

國民生產總值:14787

畀面勳章

請教, 謝謝!
你有幾多分先

複式洋房

國民生產總值:211

之前試過, 冇情講呀!
佢話過了一日就有得傾wor!!
冇了60,000 miles呀!!!!

wcpcelia    發表於 16-10-15 18:17

男爵府

國民生產總值:8608

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:Asia Miles 積分上月剛到期忘記換, 有何方法免費追回?

我老公幾年前試過,俾返但要即刻換曬佢

別墅

yyivy 發表於 16-10-15 16:50
好多信用卡都有1個月Grace period, 加上我都用咗佢近十幾年啦

我都係做呢行,就最怕你呢d客,下下話自己幫襯左幾耐,長期客戶呀咁,所以要有特別既優待

rayrayus    發表於 16-10-15 23:44

伯爵府

國民生產總值:16482

2015xmas

係你自己問題,咁都怪得人

男爵府

國民生產總值:6421

其實過左期, 唯有係打上CS 求情, 如果CS 已經講到話要收手續費, 都無乜其它希望, 佢地有晒 record 答過D 乜, 好難會改...

唯有當係換左一個教訓

子爵府

國民生產總值:12079

打上去求情佢都會俾既,不過就要即刻換哂佢咁囉

子爵府

國民生產總值:10154

2015xmas

請教, 謝謝!

我係5年前試過, 都有3萬分左右, 即打上CS 但要即換

無收我手續費。

我曾經做過CS, 客人越禮貌, 我會盡量滿足佢要求, 發爛炸又粗口個啲, 如果係客人自己理虧咗, 就算可以做到我都會話做唔到

大宅

國民生產總值:4395

Angleman 發表於 16-10-15 19:28
我都係做呢行,就最怕你呢d客,下下話自己幫襯左幾耐,長期客戶呀咁,所以要有特別既優待
...

認同!

別墅

淘寶 發表於 16-10-15 23:18

無收我手續費。

係,如果個客係客氣唔係老鳳既朋友,我會盡量幫,但最慘係明明自己理虧都可以講到我地唔幫佢就係錯,所以呢d客9成唔會理佢

水晶宮

國民生產總值:60856

大廚勳章

淘寶 發表於 16-10-15 23:18

無收我手續費。

越發難渣,我會盡量令佢更得不到想要結果。。。或拖慢做,你急我吾急。只要我禮貌又合乎工作範疇。。。無得投訴
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

2015xmas

Angleman 發表於 16-10-15 23:39

係,如果個客係客氣唔係老鳳既朋友,我會盡量幫,但最慘 ...

係,我之前做旅行社嘅CS

有個客交名時串錯英文名, 離出發仲有一個月, 基本上係改到嘅,收手續費咁解, 嘩,一聽到話收錢, 真係我組宗18代都問候晒。

有時, 航機因天氣延誤, 甚至要取消, 啲客人真係嚇人來架, 我係機場見到嘅係, 猛鬧地勤. 又啲仲拍枱, 粗口又係問候晒18代 (呢下真係不論國籍都有)

之後賠償先好笑, 冇買保險個啲會問點解買咗保險先可以有得賠, 我聽到真係O咀

子爵府

2015xmas

seaheart88 發表於 16-10-15 23:43
越發難渣,我會盡量令佢更得不到想要結果。。。或拖慢做,你急我吾急。只要我禮貌又合乎工作範疇。。。無 ...

絕對係,你有你鬧, 我有我聽, 仲要對你有禮貌, 不過唔怕比你要嘅嘢你

wcpcelia    發表於 16-10-16 09:07

水晶宮

國民生產總值:60856

大廚勳章

淘寶 發表於 16-10-16 00:00
絕對係,你有你鬧, 我有我聽, 仲要對你有禮貌, 不過唔怕比你要嘅嘢你
...

所以我不能打cs呢份工,好易受刺激同人作對

無緣
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

2015xmas

seaheart88 發表於 16-10-16 00:03
所以我不能打cs呢份工,好易受刺激同人作對

無緣

所以我做咗1年就走了

見識唔少, 一樣米養百養人

多得呢份工搞到我患咗思覺失調, 啲人話返工返到人都癲真係有架

PS 醫咗5年已好返
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎