用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 425|主題: 870124

村屋新簽寛頻幾多錢

伯爵府

國民生產總值:15416

呢排有線有咩優惠?

伯爵府

國民生產總值:19951

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

你要CHECK清楚覆唔覆蓋到你條村~
好大部分村屋只有NET記...焗用,$300個月仲勁慢...打風落雨預左上唔到網

好彩HKBN之前擺街話今年年尾會鋪到落我條村...我終於有得轉...領錢就好似差唔多,不過起碼快好多先囉

伯爵府

引用:你要CHECK清楚覆唔覆蓋到你條村~好大部分村

原帖由 lokyan0901 於 16-10-15 發表
好大部分村屋只有NET記...焗用,$300個月仲勁慢...打風落雨預左上唔到網:ig ...
我入地址check咗有,呢個plan

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

引用:你要CHECK清楚覆唔覆蓋到你條村~好大部分村

原帖由 lokyan0901 於 16-10-15 發表
好大部分村屋只有NET記...焗用,$300個月仲勁慢...打風落雨預左上唔到網:ig ...
安裝後3個月先開始計

伯爵府

國民生產總值:19951

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

oiyau2005 發表於 16-10-15 21:49
安裝後3個月先開始計

最好打電話上去問清楚,有就梗係好喇

wcpcelia    發表於 16-10-16 08:25

珍珠宮

國民生產總值:44304

cable 覆蓋村屋?? 有d懷疑

伯爵府

pbpk03845784 發表於 16-10-17 12:22
cable 覆蓋村屋?? 有d懷疑
覆蓋咗好耐喎, 差在你條村係咪有覆蓋, 香港寬頻都係呀,唔同佢覆蓋唔到都同你簽咩.

伯爵府

lokyan0901 發表於 16-10-16 03:45
最好打電話上去問清楚,有就梗係好喇

已confirm 係, 所有新裝用戶都係.

複式洋房

國民生產總值:241

oiyau2005 發表於 16-10-17 15:45
覆蓋咗好耐喎, 差在你條村係咪有覆蓋, 香港寬頻都係呀,唔同佢覆蓋唔到都同你簽咩.
...
點知我個邊村屋有無覆蓋 ? 上網查 ? 打hot line問 ? 請指教
依家pccw $268/月 簽左24個月 最高8m

伯爵府

chunsamyuen821 發表於 16-10-17 15:48
點知我個邊村屋有無覆蓋 ? 上網查 ? 打hot line問 ? 請指教
依家pccw $268/月 簽左24個月 最高8m ...

入有線個網, 可輸入地址就知有冇覆蓋同幾多錢
我原本都係你pccw果個plan, 真係超貴.

複式洋房

國民生產總值:241

oiyau2005 發表於 16-10-17 16:03
入有線個網, 可輸入地址就知有冇覆蓋同幾多錢
我原本都係你pccw果個plan, 真係超貴.
...
有無link ? 我搵左網頁唔知邊樹可輸入地址

伯爵府

chunsamyuen821 發表於 16-10-17 17:25
有無link ? 我搵左網頁唔知邊樹可輸入地址

http://www.cabletv.com.hk/ct/subscription_coverage.php

你check完, 再搵街果D sales再傾多D回贈.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎