用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

心聲留言 今日: 6|主題: 14586

富臨旗下既韓國餐廳 侍應黑面冇禮貌 食物極硬又難食

別墅

國民生產總值:603

之前冇食過,富臨旗下既韓國餐廳,今日就去左天水圍分店,剛好差不多下午茶,門口叫飛既女人已經超冇禮貌,2點半入坐立即落單,落左單又覆冇蛋包飯又冇凍奶茶都算,再叫左另外兩個餐,1個石頭飯冇肉冇餸,另一個壽司等左成個鐘,係1個鐘先到,等緊時已問幾位店員都冇反應冇回應又勁冇禮貌,D野食黎既時候冇程序像放題一樣好混亂,原來去這家店要預成日時間,D野又硬又唔新鮮勁唔好食,你估真係貪你加$6任飲咩!全部侍應又黑面又勁冇禮貌,最搞笑話埋單就20秒都唔洗,簡直不知所謂!!!

王國熱話

別墅

國民生產總值:759

佢哋可能係想老闆快啲執笠,哈哈!
之前已經聽一個上咗年紀嘅記者朋友講過,就算係酒樓嗰邊啲態度都差好多!我朋友係寫専欄,所以經常去到邊食到邊......

大宅

國民生產總值:1900

老闆須要各方面檢討 !

請多多學習飲食文化及禮貌 !

培訓員工不可缺少 !

男爵府

國民生產總值:9341

回覆:富臨旗下既韓國餐廳 侍應黑面冇禮貌 食物極硬又難食

富臨係噤上下。

別墅

國民生產總值:888

回覆 TOPB 的帖子

呢個集團嘅野同稻香一叉樣

複式洋房

國民生產總值:154

bad list

大宅

國民生產總值:3758

回覆:富臨旗下既韓國餐廳 侍應黑面冇禮貌 食物極硬又難食

呢2間集團真是吾洗再去貼錢買難受?真是比幾多人工,就請到啲乜伙計雙向?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎