用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6731|主題: 903175

你有無用hand cream嘅習慣?  

別墅

國民生產總值:764

BKXmas勳章

有無邊隻牌子你覺得特別好用?我覺得蟹樹得個香字,唔夠潤,大家有無好介紹?

公爵府

國民生產總值:26529

熱血勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

綠色好用,喺美國買平好多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ulaula    發表於 16-10-17 12:20
wcpcelia    發表於 16-10-16 09:01

琥珀宮

國民生產總值:186258

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

我用NIVEA咋!OK啦!我對手唔算好乾,夠潤

伯爵府

國民生產總值:17934

BKXmas勳章

馬油

別墅

國民生產總值:764

BKXmas勳章

aprilbaby04 發表於 16-10-15 22:49
綠色好用,喺美國買平好多

搽咗會唔會油淋淋?

大宅

國民生產總值:1398

BKXmas勳章

回覆樓主:

凡士林

珍珠宮

國民生產總值:33126

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

左邊麻麻,中間冬天用好正,右邊幾好好快滲透。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2548

BKXmas勳章

回覆:最愛是誰 的帖子

kamill, glysomed 都唔錯

侯爵府

國民生產總值:23363

BKXmas勳章

回覆樓主:

一直用開凡士林搽手個隻,我得呢隻ok,其他好多人話好用個啲,我用過都唔岩我,搽極都係好乾

水晶宮

國民生產總值:71630

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

Glysomed

翡翠宮

國民生產總值:80870

畀面勳章 BKXmas勳章

最愛是誰 發表於 16-10-15 22:00
有無邊隻牌子你覺得特別好用?我覺得蟹樹得個香字,唔夠潤,大家有無好介紹?
...

用開 Loccitane

寶石宮

國民生產總值:333887

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

Muji

子爵府

國民生產總值:11976

熱血勳章 好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

佳善平靚正

大宅

國民生產總值:3745

BKXmas勳章

...

Aesop, jurlique

crabtree出左隻hand mask,其實係潤少少既hand cream
我貪新鮮買左,都ok

侯爵府

國民生產總值:22350

BKXmas勳章

回覆樓主:

返工成日洗手,用佳善
在家,用凡士林

珍珠宮

國民生產總值:42457

雞年勳章 BKXmas勳章

...

我有用,搽jurlique

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

公爵府

國民生產總值:26529

熱血勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

最愛是誰 發表於 16-10-15 23:04
搽咗會唔會油淋淋?

唔會呀,我日日喺屋企洗野,對手成日濕水都夠潤

水晶宮

國民生產總值:59609

BKXmas勳章

kit2004 發表於 16-10-15 23:08
左邊麻麻,中間冬天用好正,右邊幾好好快滲透。

左邊果支係咪Loccxxxxx果個牌子?

珍珠宮

國民生產總值:33126

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

fatchu@home 發表於 16-10-16 00:06
左邊果支係咪Loccxxxxx果個牌子?
yes,Verbena.我覺得立痴痴唔好用.

侯爵府

國民生產總值:22631

美好大世界2017勳章 雞年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

aesop 夠潤。香味好舒服
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎