用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

使用意見 今日: 3|主題: 11482

淘寶:翡翠原石post

珍珠宮

國民生產總值:36922

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

何解變左違規文章?

王國熱話
人肉霸車位 (北潭涌)
大家對於穿拖鞋同高跟鞋駕車
跑步討論區
想買部2手車操車

大宅

國民生產總值:1904

回覆樓主:

是淘寶分享那個,我都想知道原因

珊瑚宮

國民生產總值:109679

畀面勳章

stagea 發表於 16-10-15 22:07
何解變左違規文章?

好似係還魂 + 分身推舖 + 做生意

珍珠宮

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

I9528 發表於 16-10-15 23:50
好似係還魂 + 分身推舖 + 做生意

唔係呀?個樓主?

我有買左原玉,仲雕刻左個佛公

珊瑚宮

畀面勳章

stagea 發表於 16-10-16 09:36

唔係呀?個樓主?

我唔記得樓主係邊個 (好“99” ?)
但確係比人踢爆咗,還魂人士嚟(還魂前都係涉及推舖 + 懷疑收淘寶佣)
還魂後,首先係响bk 數 b6,但其實自己成日淘嘢 + 返 b6,後來比人踢爆仲响網購果邊,仍然用舊招,涉嫌收淘寶佣
我都係响另一個舖濃縮資料先知(或者有漏)

大宅

I9528 發表於 16-10-16 09:45
但確係比人踢爆咗,還魂人士嚟(未死前都係涉及推舖 + 懷疑收淘寶佣 ...

原來如此,多謝釋疑; 真係對人性好失望

大宅

回覆樓主:

admin: 有関post 會否加條死因再出現番? 應該好多人中咗招唔知乜事

珊瑚宮

畀面勳章

qqaa 發表於 16-10-16 10:10

網上,害人之心不可有,但防人之心不可無

珍珠宮

I9528 發表於 16-10-16 09:45

係呢個樓主!我最初都係見佢係到分享淘寶,個post睇左一段時間,先試下,我買左一次只係用左幾佰蚊人仔玩下!

但其實見有其他JM好重手,成仟蚊試玩?
都開始有懷疑,點會未買過上黎睇下,就買500人仔原石,再雕又要6-700人仔,就停左齋睇下,無再買,點知原來真係有問題

珍珠宮

係!原來自吹自擂

珊瑚宮

畀面勳章

stagea 發表於 16-10-16 10:40
係呢個樓主!我最初都係見佢係到分享淘寶,個post睇左一段時間,先試下,我買左一次只係用左幾佰蚊人仔玩 ...

有 jm 話佢有分身推舖
因為我對玉 0 興趣,只係見有好多留言;反而對好 “99” 數 b6 嘅態度言行好激,先記得佢個名
點知响其他舖,佢都有留言鬧人,先有 jm 講出嚟

珍珠宮

I9528 發表於 16-10-16 10:48
有 jm 話佢有分身推舖
因為我對玉 0 興趣,只係見有好多留言;反而對好 “99” 數 b6 嘅態度言行好激,先 ...

其他帖!?我真係無留意

珊瑚宮

畀面勳章

stagea 發表於 16-10-16 11:43
其他帖!?我真係無留意

你可以睇 “ 對bk 極其失望” 個帖,响你樓下咋

子爵府

國民生產總值:10849

我都覺,應該係加工果間舖

珍珠宮

I9528 發表於 16-10-16 11:46
你可以睇 “ 對bk 極其失望” 個帖,响你樓下咋

睇左了,估唔到係還魂,好彩只係幾佰蚊

珍珠宮

你仲有無原石係到雕刻中?

大宅

stagea 發表於 16-10-16 15:50
你仲有無原石係到雕刻中?

點解會係手工店? 照計手作仔利潤不高,應該無乜利可圖
反而原石先至有肉食

珍珠宮

qqaa 發表於 16-10-16 16:22

反而原石先至有肉食

係、我真係不明白,我的佛公雕工原報價240,但完貨只收200

水晶宮

國民生產總值:56939

畀面勳章

qqaa 發表於 16-10-16 16:22

反而原石先至有肉食

咁又未必係呃人既,可能係佢幫人做宣傳賺下錢啫

珊瑚宮

畀面勳章

stagea 發表於 16-10-16 16:31
係、我真係不明白,我的佛公雕工原報價240,但完貨只收200

d 玉靚?
我完全唔識玉石
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎