用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 2209|主題: 933579

你身邊有冇咁既人?

大宅

國民生產總值:1312

BKXmas勳章

其實係朋友的朋友,唔熟的c9 ,見面都只係寒暄幾句,但每次見親佢,佢總會自己搵話題,會提下a,b,c君,邊個個仔,平時點曳,點様曳到死,d,e,f 君個女醜樣,冇家教,成個呆咁⋯,但係佢自己提到,自己一對仔女時,又話點樣乖,點樣聰明,點靚,點叻,點人見人愛⋯真係好頂唔順,依d背後專講人是非、壞話女人,所以有時見到,都扮見唔到,除非當面撞個正著,避無可避,先被迫寒暄2句,然後盡快閃人。

水晶宮

國民生產總值:74104

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

冇,就算有,都只會一次就大結局

大宅

國民生產總值:1596

BKXmas勳章

遇著呢啲我會連寒暄都慳返
If you never abandon,I will in life and death

男爵府

國民生產總值:5713

BKXmas勳章

回覆樓主:

寒暄嚟仲乜
你一行開, 你可能佢成為佢喺第二個面前嘅話題

wcpcelia    發表於 16-10-16 08:17
2BMa    發表於 16-10-16 04:37

大宅

國民生產總值:4740

BKXmas勳章

Angel小琳 發表於 16-10-16 00:07
其實係朋友的朋友,唔熟的c9 ,見面都只係寒暄幾句,但每次見親佢,佢總會自己搵話題,會提下a,b,c君,邊個 ...

恭喜你, 你已成為佢在其她師奶口中既v太, 因為你靚過佢

象牙宮

國民生產總值:223963

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

其實係朋友的朋友,唔熟的c9 ,見面都只係寒暄幾句,但每次見親佢,佢總會自己搵話題,會提下a,b,c君,邊個 ...

佢O既人生只有是非..

其實佢可以講下電視, 講下食野卦
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

翡翠宮

國民生產總值:84854

BKXmas勳章

珍珠宮

國民生產總值:34926

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節 15週年勳章

好彩無,都唔會俾呢件事發生

珍珠宮

國民生產總值:43452

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

讚佢自己,我還可以,可能佢對仔女真係人見人愛,見識下好事,我會讚埋一份。
但如果一個人來向我講別人是非,我就會好有保留,因為一向我都覺得:來說是非者、便是是非人。我習慣還離這種人,亦唔想聽是非,我試過好厭惡地和親戚:講你唔好再同我講呢d野,我真係唔想聽。

FJmom    發表於 16-10-16 07:07

公爵府

國民生產總值:26054

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

佢一開始講,
你就好同佢講“吓,我唔講是非架”啦~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

禁止訪問

國民生產總值:1695

BKXmas勳章

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:1439

BKXmas勳章

回覆樓主:

冇,讚自己仔女都要好有技巧,佢咁樣太低技術
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎