用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 555|主題: 928091

淘小朋友床

公爵府

國民生產總值:27450

最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

有冇媽咪試過淘呢張小朋友床?
如果我唔想淘埋張床褥,我可以去邊度買張床褥係啱size嘅
謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

333s    發表於 16-10-16 09:35

男爵府

國民生產總值:5541

BKXmas勳章

海馬訂造床玉,幾百左右

大宅

國民生產總值:2172

BKXmas勳章

請問點運返香港?

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

-Johnnywalker- 發表於 16-10-16 02:43
請問點運返香港?

我諗住集運炸

天珠殿

國民生產總值:917360

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

有諗過淘, 但運費唔知幾多錢..所以放棄了

公爵府

wcpcelia 發表於 16-10-16 08:07
有諗過淘, 但運費唔知幾多錢..所以放棄了

我上次淘過雙人6層大膠櫃加其他垃垃雜雜野,運費係HKD258
33.4kg
其實有諗過去IKEA買既,但IKEA啲小朋友床太寛
放唔落,上面淘寶果張都係剛剛好

天珠殿

國民生產總值:917360

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

llssisi 發表於 16-10-16 08:12
我上次淘過雙人6層大膠櫃加其他垃垃雜雜野,運費係HKD258
33.4kg
其實有諗過去IKEA買既,但IKEA啲小朋友床太 ...
我見YAHOO都有類似的, 會唔會價錢都OK?

男爵府

國民生產總值:6152

BKXmas勳章

我淘過,順豐直落,運費90人仔,我朋友用集運自己拎$88
不過床冇木板,我覺得訓得唔舒服,要自己加

公爵府

wingwing515 發表於 16-10-16 08:40
我淘過,順豐直落,運費90人仔,我朋友用集運自己拎$88
不過床冇木板,我覺得訓得唔舒服,要自己加
...

你去邊加魚骨?

男爵府

國民生產總值:6152

BKXmas勳章

我用D裝修用淨既層板咋

大宅

國民生產總值:3628

BKXmas勳章

我訂咗,運輸方面係朋友幫我搞所以俾唔現參考你,但床襑我去海馬訂,呢隻無床板所以最好訂返厚身啲嘅床襑、我訂4吋厚大人瞓上去都夠承托力,當然6吋就更好啦,但係我驚太厚會高過頭減少咗護欄嘅作用,所以就簡咗4吋

公爵府

lavender_baby 發表於 16-10-16 09:12
我訂咗,運輸方面係朋友幫我搞所以俾唔現參考你,但床襑我去海馬訂,呢隻無床板所以最好訂返厚身啲嘅床襑、 ...

你訂小號定大號?

大宅

國民生產總值:2233

BKXmas勳章

llssisi 發表於 16-10-16 08:12
33.4kg
其實有諗過去IKEA買既,但IKEA啲小朋友床太 ...

請問你用邊間集運

公爵府

bb豬媽媽 發表於 16-10-16 15:51
請問你用邊間集運

集運王

大宅

國民生產總值:3628

BKXmas勳章

llssisi 發表於 16-10-16 14:37
你訂小號定大號?

細架

大宅

國民生產總值:3103

BKXmas勳章

llssisi 發表於 16-10-16 01:44
有冇媽咪試過淘呢張小朋友床?
如果我唔想淘埋張床褥,我可以去邊度買張床褥係啱size嘅
謝謝

我訂左,大號。賣家運埋黎香港,我在屋企附近順豐自取。
床褥海馬訂幾百。

wcpcelia    發表於 16-10-17 10:29

大宅

國民生產總值:2415

BK Milk勳章 BKXmas勳章

訂過,好難砌,之後用左一年度散左,鐵支跌落來

珍珠宮

國民生產總值:31722

畀面勳章 BKXmas勳章

我剛都想幫人淘。。。
唸緊運費幾錢

男爵府

國民生產總值:5529

BKXmas勳章

我有淘呀 順豐直發香港 順豐集運唔收但順豐收
床玉就係香港訂

大宅

國民生產總值:2742

BKXmas勳章

回覆樓主:

荃灣愉景新城1/F
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎