懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我19wks拉 開始睇bb野 覺得mides d衫仔好得意又舒服所以想問下大家平時mides有無減價or warehouse咖?仲有呢 應該要買幾多初生bb衫先夠呢

珍珠宮

fibiho 發表於 16-10-16 10:23
我19wks拉 開始睇bb野 覺得mides d衫仔好得意又舒服所以想問下大家平時mides有無減價or warehouse咖?仲有 ...

好小,但佢d衫之前有jm話有螢光劇

大宅

好少減價,好似最多都係八折咁上下。
個人覺得hallmark舒服啲同耐着啲。

伯爵府

VIP平時有9折

侯爵府

引用:我19wks拉 開始睇bb野 覺得mides d衫仔好得

原帖由 fibiho 於 16-10-16 發表
我19wks拉 開始睇bb野 覺得mides d衫仔好得意又舒服所以想問下大家平時mides有無減價or warehouse咖?仲有 ...
Uniqlo啦,平靚正之選
mides唔係想像中值買架

別墅

fibiho 發表於 16-10-16 10:23

我諗住係佢度買車仔 car seat, 佢話如果係vip有折。

別墅

回覆樓主:

有瑩光濟

男爵府

尋日行過永安,呢兩日永安酬賓做9折,有d 過季嘅低到 7 折。唔洗VIP card.

子爵府

底衫如和尚袍、蝴蝶衣係無瑩光劑㗎,我照過喇。
不過佢初生衫都算大件左少少。

別墅

知道!我會再小心有無螢光劑咖拉!係咪買個電筒照下甘?

大宅

回覆 Bibima620 的帖子

Agree~我已經俾長輩話左n次~d和尚袍同蝴蝶衣完全唔fit size~我個仔已經係大碼b都著到打出哂個心口仔~洗幾次就殘哂,又where,我已經入住洗衫袋洗~包被又係咁~所以都有d後悔買咁多,仲要唔係平~

複式洋房

願我能 發表於 16-10-16 17:20
底衫如和尚袍、蝴蝶衣係無瑩光劑㗎,我照過喇。
不過佢初生衫都算大件左少少。
...

yes~~ 底衫無螢光劑! 初生BB用品我比較著重呢方面...所以唔會立亂買其他牌子
而之前問用過既朋友都話mides質地好好喎....所以我都買左呢個牌子預備BB出世著~
sales介紹完後, 我買左8件短和尚袍底衫, 7件長和尚袍蝴蝶衣....我媽媽都話夠著, 俾你參考下

子爵府

fibiho 發表於 16-10-17 00:21
知道!我會再小心有無螢光劑咖拉!係咪買個電筒照下甘?

其實佢標籤都有寫叫你不要用有瑩光劑清潔液明,寫左嗰啲照過係無瑩光劑的。

首頁

尾頁

跳至