用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1176|主題: 868794

去 Disney 租 BB車

別墅

國民生產總值:748

請問有人租過嗎?BB車乾淨嗎?

男爵府

國民生產總值:8071

畀面勳章

目測乾淨,但點都要自己抹下啦…

男爵府

國民生產總值:7935

動物勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

始終公家嘢,要求不能大高,肉眼睇都算乾淨嘅!盡可能自己帶好d!

wcpcelia    發表於 16-10-16 11:16

別墅

JenniferKwok214 發表於 16-10-16 10:32
始終公家嘢,要求不能大高,肉眼睇都算乾淨嘅!盡可能自己帶好d!

Thanks to all

公爵府

國民生產總值:25526

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

提提你,如果帶自己車,記得記得帶埋單車鎖,總之放低架車就要鎖!

別墅

aprilbaby04 發表於 16-10-16 11:42
提提你,如果帶自己車,記得記得帶埋單車鎖,總之放低架車就要鎖!

謝謝提醒,我就係怕俾人「借咗」架車所以諗住租車囉

伯爵府

國民生產總值:16300

最關心BB問題熱投勳章

租車好似$100

wcpcelia    發表於 16-10-17 11:13
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎