用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 615|主題: 117313

[星馬] 沙巴游

複式洋房

國民生產總值:160

我們想去沙巴玩(2大1小,7歲),想請問大家有沒有坐過亞洲航空(廉航)?怎麼樣?還想去沙巴有沒有酒店推薦?或者行程推薦?非常感謝

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

王國會長

國民生產總值:22476

王國會長

jenny11xiong 發表於 16-10-16 10:50
我們想去沙巴玩(2大1小,7歲),想請問大家有沒有坐過亞洲航空(廉航)?怎麼樣?還想去沙巴有沒有酒店推薦? ...
AA坐過還可以, HK上機還好D, 有人serve 你寄行李, 亞庇要全部自己搞冇人serve. 旺季會抵, 淡季可能同港龍差唔多不如坐港龍.酒店睇你住市內定resort, 我次次去都係住STAR, 你可要找下我的分享. 市內靚d就le meriden.
行程都係join 當地local tour (通常係特優/完美/沙巴遊等佢地識講廣東話), 可去佢地的網睇下想去邊再book.

複式洋房

謝謝!請問哪裡可以看到你的分享?

寶石宮

國民生產總值:300158

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

我去3次都係坐亞洲航空
酒店好多比你揀, 睇你想平定貴, resort定係普通酒店

我係自駕咁玩, 先住兩日resort hea吓, 再住市區酒店 + 出島浮潛

市區我住開cititel express kota kinabalu, 普通酒店一間, 雙人房 2百幾3百以內, 樓下係富源, 行幾分鐘就到食海鮮果個market, 住佢因為我係打算果幾日係去浮潛, 所以唔駛要啲resort之類, 平平地玩完返去沖個涼, 擹陣就落樓食海鮮

resort 我住過
(市區)
The Pacific Sutera ~ 佢有個私人碼頭, 有船公司, 可以方便出島浮潛
(Papar ~ 半個鐘車程)
Beringgis Beach Resort & Spa / Langkah Syabas Beach Resort ~ 呢兩間唔自駕就唔方便, local 經營房就真係好一般, 不過價錢唔貴5/600一晚, 去hea都唔錯

複式洋房

謝謝你們

大宅

國民生產總值:3024

回覆 jenny11xiong 的帖子

如果小朋友喜歡火車,可試下訂蒸汽火車之旅(預半日),星期三/六上午各一班,火車上有野食,又可去巿集睇下野。http://sabahyou.com/tour_kk_nbr.php
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎