用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 229|主題: 242971

有無JM换咗萬寧枕頭

大宅

國民生產總值:3727

心思思想换番個,會唔會太淋呢,好用嗎?

王國熱話
fujifilm 邊部好, 新手...
執相已成習慣
玩PS改圖
解像度問題

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

換咗比小朋友, 個人覺得OK

別墅

國民生產總值:962

ProAbsorb勳章

換咗一個大人一個小童,老公覺得ok

王國會長

國民生產總值:30566

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

wcpcelia 發表於 16-10-16 11:13
換咗比小朋友, 個人覺得OK

請問您小朋友幾大用?

水晶宮

國民生產總值:59677

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

一直都用開呢個牌子,所以有換

大宅

國民生產總值:1542

換左個大人
就咁禁好似好淋 但訓落都ok 係細個啲

男爵府

國民生產總值:9930

換齊一套, 係比較淋 無咁好承托
最初瞓唔慣, 用落都還可以啦

複式洋房

國民生產總值:120

回覆樓主:

初時唔多慣,但瞓多二日又ok喎!軟和薄咗些,不過貪佢大牌子健康枕,應該不會瞓壞人啩

wcpcelia    發表於 16-10-17 08:28

男爵府

國民生產總值:7244

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Yammiewu 發表於 16-10-16 11:06
心思思想换番個,會唔會太淋呢,好用嗎?

我換在個大人用緊,ok呀!

大宅

國民生產總值:3727

回覆樓主:

thanks for all!

別墅

國民生產總值:610

換咗一大一小,起初都驚淋,但瞓落都0k!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎