用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 589|主題: 869765

請問可以點做先可以除去呢個setting呀

大宅

國民生產總值:2508

iPhone打出打入d電話會顯示係另一部iPhone到,請問可以點做先可以除去呢個setting呀

侯爵府

國民生產總值:22542

動物勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

當用同wifi &apple id 時就會有呢個情況

男爵府

國民生產總值:6205

在設定--》iTunes 與 App Store-》在自動下載中關了更新項目

大宅

1314625 發表於 16-10-16 13:08
在設定--》iTunes 與 App Store-》在自動下載中關了更新項目

已經關了,但問題依然存在

大宅

jacky1666_hk 發表於 16-10-16 12:52
當用同wifi &apple id 時就會有呢個情況

有方法解決嗎?

伯爵府

國民生產總值:18687

去設定---電話---在其他裝備上通話---關閉

咁就可以了

侯爵府

國民生產總值:22542

動物勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

mycman 發表於 16-10-16 14:38
有方法解決嗎?

我fd 做蘋果 整program 個班。無得解決。 吾好一齊share wifi

wcpcelia    發表於 16-10-17 11:19

琥珀宮

國民生產總值:198700

畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

jacky1666_hk 發表於 16-10-16 15:10
我fd 做蘋果 整program 個班。無得解決。 吾好一齊share wifi
...

唔係掛
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎