用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 44|主題: 117181

[歐洲] 帶杯麵

大宅

國民生產總值:1382

醒目開學勳章 畀面勳章

2家跟團重會唔會帶定杯麵?因20年前去歐州會帶,唔知還有冇轉變

王國熱話
一些有趣圖片分享
神秘面紗下的美
唯美下的生活趣味
[轉貼] 地鐵出口旁貼的廣告

子爵府

國民生產總值:10519

kschling 發表於 16-10-16 12:23
2家跟團重會唔會帶定杯麵?因20年前去歐州會帶,唔知還有冇轉變

你跟咩團先? 特價團好多餐都唔包就話拎定啫。

如果係豪華團,完全唔洗擔心食既問題。

而家早餐都係美式自助餐。好多選擇。

以前你可能係歐陸式早餐,得個 hard roll 加杯咖啡。

***利申:啱啱跟團去完歐洲

翡翠宮

國民生產總值:76009

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

啱啱跟團去東歐, 帶左兩個杯麵都冇食過, 我覺得可以唔帶

翡翠宮

國民生產總值:78970

睇你既麵癮大唔大咋喎..... 我自遊行, 有機會我就買杯麵或薯片, 夜晚響酒店慢慢嘆.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

lovebobo 發表於 16-10-21 23:49
啱啱跟團去東歐, 帶左兩個杯麵都冇食過, 我覺得可以唔帶

你跟邊間?

翡翠宮

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

kschling 發表於 16-10-22 13:16
你跟邊間?

我跟新x,你呢?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

大姑娘 發表於 16-10-21 19:49
你跟咩團先? 特價團好多餐都唔包就話拎定啫。

如果係豪華團,完全唔洗擔心食既問題。

我係特價團,有4歺唔包
另開茶會時話可帶定杯麵,以防晚歺不合味...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我係特價團,有4歺唔包

子爵府

國民生產總值:10519

kschling 發表於 16-10-22 13:22
我係特價團,有4歺唔包
...

特價團呀? 佢哋都叫得你拎,你就拎啦!

水晶宮

國民生產總值:56660

畀面勳章

睇你飲食習慣,我會帶因爲唔鍾意日日食乾爭爭既野

子爵府

國民生產總值:14720

lovebobo 發表於 16-10-22 13:19
我跟新x,你呢?
好唔好呀?

水晶宮

國民生產總值:56660

畀面勳章

睇你飲食習慣,我會帶因爲唔鍾意日日食乾爭爭既野

翡翠宮

ngwong2 發表於 16-10-22 19:02
好唔好呀?

好好呀,領隊好得,玩得好開心!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

lovebobo 發表於 16-10-22 13:19
我跟新x,你呢?

我都係喎

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

lovebobo 發表於 16-10-22 21:58
好好呀,領隊好得,玩得好開心!

你去邊度?

翡翠宮

kschling 發表於 16-10-24 22:28
我都係喎

你幾時岀發呀?去幾日?

開茶會果陣都叫我地帶杯麵,我勸你最多帶兩三個夠啦!睇你食唔食得慣D晚餐,如果唔太高要求,基本上可以連杯麵都唔洗帶!

有咩其他問題都可以問我呀,我十日前啱啱先返香港咋

翡翠宮

kschling 發表於 16-10-24 22:30
你去邊度?

我去左土耳其,匈牙利,奥地利同斯洛伐克,去左8日咋

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

lovebobo 發表於 16-10-24 22:36
我去左土耳其,匈牙利,奥地利同斯洛伐克,去左8日咋

除了土耳其外,我同你個行程一樣加埋去芬蘭

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

lovebobo 發表於 16-10-24 22:34
你幾時岀發呀?去幾日?

開茶會果陣都叫我地帶杯麵,我勸你最多帶兩三個夠啦!睇你食唔食得慣D晚餐,如果 ...

我2號出發,去8日...
好呀,你唔好2我煩,問咁多嘢(emoji)(emoji)

寶石宮

國民生產總值:300036

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

跟團既帶定少少好啲, 半夜肚餓都有得食
自由痕唔帶都得, 去到當地揾間超市入貨就得
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎